Cudne zdjecia z cudnej wycieczki do cudnych ogrodów. Spóźnione imieninowe buziaki .
Ja pisałam o Twoich roślinkach najpierw
A ja też uwielbiam niebieski w ogrodzie, chociaż u mnie chyba nie bardzo pasuje, ale małe detaliki próbuję już przemycać... Piękne te ogrody. Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam Andrzeja po furtce i budleji skrętnolistnej już wiedziałam, że jesteś u Jasi a u Dzidki po tych różach na pałąkach ten mały bodziszek sanguineum-lancastriense bardzo go lubięTe dziewcząt ogrody są duże? ale Wam zazdroszczę, szkoda, że to tak dalekoDzięki za piękną relację z Ogrodów Dzidki i Jasi
Kondzio warzywnik miodzio relację z odwiedzin u Bogdzi obejrzałam, normalnie nadążyć nie można zdjęcia super a twój strumyczek cudowny... jak zresztą cały ogród... pozdrowienia dla kurek hihihi
Szczęśliwiec Tyle pięknych ogrodów w tak krótkim czasie. Dzięki za zdjęcia, oglądałam z zapartym tchem. Pozdrawiam.
Planuj, planuj, zawsze choć w części takie plany się urzeczywistnią. Czego Tobie życzę.
No ja cię.... jaka wycieczka! Ojjjj wiele bym dała, żeby zobaczyć te ogrody! Szczęściarze Buziaki dla Was posyłam