Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 21:15, 07 lip 2014

jagoda99 napisał(a)
Kondzio witam jest pieknie u Ciebie
Jestem zazdrosna ale tak zyczliwie zazdrosna
Pdziwiam Cie jaki jestes zdolny i pracowity
pozdrawiam serdecznie
milo mi bardzo bardzo za komplementy staram sie jak moge zeby moj świat był piekny i nie powtarzalny ale to dzieki ogrodowisku czyli waszych pięknych ogrodach podróżach zdobywam nowe inspiracje
MagdalenaK8 21:51, 07 lip 2014

Kondzio napisał(a)
tutaj daje ale jesienne jeszcze tego miejsca nie robiłem zdjeć

Bardzom zachwycona, kocham takie rabaty .
Pozdrawiam
Pawlus 22:38, 07 lip 2014

Dziękuję, że do mnie zaglądasz. Zawsze wracam późno z ogrodu, biegam po wątkach, żeby być na bieżąco więc czasu na wpisy brak. Dzisiaj się rehabilituję, zaznaczam i podziwiam kipiące rabaty.
Zdecydowanie więcej bylin mi potrzeba.
Kondzio 22:43, 07 lip 2014

Pawlus napisał(a)
Dziękuję, że do mnie zaglądasz. Zawsze wracam późno z ogrodu, biegam po wątkach, żeby być na bieżąco więc czasu na wpisy brak. Dzisiaj się rehabilituję, zaznaczam i podziwiam kipiące rabaty.
Zdecydowanie więcej bylin mi potrzeba.
lubię oglądać twoj ogród staram sie wracać do domu o dwudziestej z ogrodu a zaczynam juz od dziewiątej dziesiątej co drugi dzień i całe weekendy w nim spędzam i pracuje kocham go bardzo uwielbiam w nim pracować ubustwiam byliny i bedzie wiecej nim koloru hi hi hi ale mam nadzieje ze nie pstrokacie bo tego bym nie chciał
bartek_luberda 22:52, 07 lip 2014

Co roku jest lato kwiatów trwa 3 dni wkoło woda W tym roku była Budka Suflera Baza noclegowa bardzo uboga Poza tym Mi się podoba Kwiaty niedrogie Idę spać bo pioruny trzaskają Dobranoc Fotki z wyjazdu jeszcze wrzucę tylko nie wchodzą
mira 23:37, 07 lip 2014

Kondzio napisał(a)
a co byś chciała wiedzieć kwiatostany trzyma sie super cały czas kwitna następne bardzo mi sie podoba nie choruje jak na razie zdjecia sprubuje zrobić wolnym czasie bo teraz go brak hi hi hi a jeszcze jade na weekend do Wojslawic wiec brak czasu ale bedzie trudno zrobić bo tam totalny busz hi hi hi
To muszę ja wypytać o wyjeździe co warto oglądać a na co strata czasu

A jeśli chodzi o Wojsławice to moja rada postaraj się i bądź jak tylko otwierają to sobie spokojnie w miar e pochodzisz bo potem koło południa będzie już tłumek - obyś pogodę miał
jak długo masz Artemis
kitek81 07:32, 08 lip 2014

no jak ja dodałam wątek do obserwowanych, to nowy założyłeś 230 stron już nie nadrobię, ale chociaż od teraz będę podglądać co u Ciebie
pozdrawiam i miłego dnia
Kondzio 09:14, 08 lip 2014

mira napisał(a)

A jeśli chodzi o Wojsławice to moja rada postaraj się i bądź jak tylko otwierają to sobie spokojnie w miar e pochodzisz bo potem koło południa będzie już tłumek - obyś pogodę miał
jak długo masz Artemis
wiem w tamtym roku juz była kolejka przed wejściem juz sie troche obawiam tego mam od wiosny hi hi hi krótko ale juz mi sie podoba
Kondzio 09:14, 08 lip 2014

kitek81 napisał(a)
no jak ja dodałam wątek do obserwowanych, to nowy założyłeś 230 stron już nie nadrobię, ale chociaż od teraz będę podglądać co u Ciebie
pozdrawiam i miłego dnia
hi hi hi zapraszam
ewsyg 10:22, 08 lip 2014

A gdzie zdjęcia liliowców, róż i innych bylinek ?