Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 19:41, 11 sie 2014

renatamama3 napisał(a)

My się wybieramy ,w tamte okolice od poniedziałku na kilka dni .
oj to zazdroszcze kocham tamte rejony ja bede od czwartku pod Berlinem
GorAna 22:33, 11 sie 2014

Konradku, pisałam już u siebie....ale powtórzę...obyś tych bukiecików naukładał się jeszcze conajmniej z 50 razy...i cobyście węchu nie stracili, przy ich wąchaniu...o innym pomilczę
Pozdrawiam serdecznie
Kondzio 22:34, 11 sie 2014

GorAna napisał(a)
Konradku, pisałam już u siebie....ale powtórzę...obyś tych bukiecików naukładał się jeszcze conajmniej z 50 razy...i cobyście węchu nie stracili, przy ich wąchaniu...o innym pomilczę
Pozdrawiam serdecznie
dziekuje dziekuje
Mirella 23:01, 11 sie 2014

Kondzio, nie wszystko nadrobiłam, ale to co widziałam w Twoim ogrodzie to jest fenomenalne, szczególnie bukiecikutkwił mi w pamięci i fotki różano- bylinowe,pięknie masz.
Życzę samych miłych chwil, na kolejne rocznice
kaisog1 23:01, 11 sie 2014

Kondziu gratuluję Wam rocznicy Bukiet cudowny!
agatanowa 23:43, 11 sie 2014

Kondzio napisał(a)
ja tez sie ciesze ze ogrodów bylinowych jest coraz wiecej ale to sa ogrdody pracochłonne wiec nie dziwmy sie ze rzadko wybierane Ja pokochałem takie ogrody ale spędzam długie godziny na pracy w nim i oddaje sie w pełni jemu ale mysle ze tak jest na początku, bo czym starszy tym mniej bedzie w nim pracy

Masz rację, Kondziu. Nie dziwię się też osobom, które decydują się na ogrody iglakowe, czy generalnie: mniej pracochłonne. Mogą być również piękne, bujne, zachwycające. I tak najwazniejsze, że dbają o otoczenie i czują się w nim dobrze Ale bylinowe to jest to. Ale wiesz co? Przy moim małym ogródeczku coraz częściej dochodzę do wniosku, że ogrody bylinowe potrzebują miejsca: na stworzenie tła dla roślin (mury, zywopłoty) i na rozpostarcie bylinówki. A teraz najczęściej ogródki są takie jak moje: mini, zatem styl minimalistyczny tutaj jest wskazany Przemyślenia może niezbyt profesjonalne, ale tak jakoś mi zaczęło wychodzić.
Kondziu, to średni pożytek ma z Ciebie Andrzej, skoro cały się poświęcasz wyłącznie ogrodowi, hehe Nie narzeka?
agatanowa 23:44, 11 sie 2014

Kondzio napisał(a)
zrobilem hi hi z białymi liniami i dołożyłem przełącznika rybie ogony jak go nazwałem

nic nie rozumiem
Anita1978 23:53, 11 sie 2014

Nadrobiłam , uffff!!! Nie dość że rabaty oiękne to jeszcze stół pięknie nakryty i bukiet cudny! Jesteś człowiekiem wielu talentów!
Gratuluje też rocznicy - lepiej późno niż wcale, a przegapiłam wcześniej.....pozdrowka!
Jag_58 08:36, 12 sie 2014

Kondziu spóźnione ale szczere życzenia z okazji 15 Rocznicy Ślubu ,wszystkiego co sie Szczęściem zwie a Tobie w szczególności inspiracji ogrodowych ,przepraszam ,że tak późno ale i tak ciągle nadganiam wszystkie wątki , teraz postaram sie być na bieżąco ogród masz piękny a bukiet ,który sam zrobiłeś to podziwiał nawet mój małżonek ,przepiekny !!!!!!buziaki zostawiam i znowu do kuchni dzisiaj na tapecie gruszki
Boże o kwiatkach zapomniałam ,ale juz są

Kondzio 09:46, 12 sie 2014

Mirella napisał(a)
Kondzio, nie wszystko nadrobiłam, ale to co widziałam w Twoim ogrodzie to jest fenomenalne, szczególnie bukiecikutkwił mi w pamięci i fotki różano- bylinowe,pięknie masz.
Życzę samych miłych chwil, na kolejne rocznice
dziekuje dziekuje zaraz ide wlasnie do ogrodu pracować