Konradku, pisałam już u siebie....ale powtórzę...obyś tych bukiecików naukładał się jeszcze conajmniej z 50 razy...i cobyście węchu nie stracili, przy ich wąchaniu...o innym pomilczę
Pozdrawiam serdecznie
Kondzio, nie wszystko nadrobiłam, ale to co widziałam w Twoim ogrodzie to jest fenomenalne, szczególnie bukiecikutkwił mi w pamięci i fotki różano- bylinowe,pięknie masz.
Życzę samych miłych chwil, na kolejne rocznice
Masz rację, Kondziu. Nie dziwię się też osobom, które decydują się na ogrody iglakowe, czy generalnie: mniej pracochłonne. Mogą być również piękne, bujne, zachwycające. I tak najwazniejsze, że dbają o otoczenie i czują się w nim dobrze Ale bylinowe to jest to. Ale wiesz co? Przy moim małym ogródeczku coraz częściej dochodzę do wniosku, że ogrody bylinowe potrzebują miejsca: na stworzenie tła dla roślin (mury, zywopłoty) i na rozpostarcie bylinówki. A teraz najczęściej ogródki są takie jak moje: mini, zatem styl minimalistyczny tutaj jest wskazany Przemyślenia może niezbyt profesjonalne, ale tak jakoś mi zaczęło wychodzić.
Kondziu, to średni pożytek ma z Ciebie Andrzej, skoro cały się poświęcasz wyłącznie ogrodowi, hehe Nie narzeka?
Nadrobiłam , uffff!!! Nie dość że rabaty oiękne to jeszcze stół pięknie nakryty i bukiet cudny! Jesteś człowiekiem wielu talentów!
Gratuluje też rocznicy - lepiej późno niż wcale, a przegapiłam wcześniej.....pozdrowka!
Kondziu spóźnione ale szczere życzenia z okazji 15 Rocznicy Ślubu ,wszystkiego co sie Szczęściem zwie a Tobie w szczególności inspiracji ogrodowych ,przepraszam ,że tak późno ale i tak ciągle nadganiam wszystkie wątki , teraz postaram sie być na bieżąco ogród masz piękny a bukiet ,który sam zrobiłeś to podziwiał nawet mój małżonek ,przepiekny !!!!!!buziaki zostawiam i znowu do kuchni dzisiaj na tapecie gruszki
Boże o kwiatkach zapomniałam ,ale juz są