Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

renatamama3 15:05, 11 sie 2014

Kondziu ,wszystkiego co najlepsze ,ja w czerwcu miałam 15 rocznicę ślubu a w lipcu 17 lat razem .Kiedy wybierasz się do Radkowa?
Kondzio 16:35, 11 sie 2014

renatamama3 napisał(a)
Kondziu ,wszystkiego co najlepsze ,ja w czerwcu miałam 15 rocznicę ślubu a w lipcu 17 lat razem .Kiedy wybierasz się do Radkowa?
jeszcze nie wiem ale na pewno bede
Kondzio 16:35, 11 sie 2014

Ogrodeczek napisał(a)
dziekuje
Kondzio 16:36, 11 sie 2014

ewa004 napisał(a)
Ja jestem zdania że niedzielna raca się w d... obraca więc w niedziele zawsze odpoczywam
Pozdrawiam
ja pracuje w ogrodzie w kazdy wolny dzień
Kondzio 16:38, 11 sie 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Konrad, Dzidka zapomniała podpisać zdjęcie Tobie dedykowane. Róża P. de Ronsard (czyli Eden Rose) w Coton Manor uchwycona. Zrobiła na nas wrażenie.

Wszystkiego dobrego życzę. Cieszę się, że mamy też bylinowe ogrody w Polsce.
buziam was mocno mam Eden rose i u mnie tez robiła wrażenie na mnie na pewno jeszcze sie pojawia u mnie
agatanowa 17:55, 11 sie 2014

Pszczelarnia napisał(a)
... Cieszę się, że mamy też bylinowe ogrody w Polsce.

Ewa, masz rację, ale w rzeczywistości to troche powrót do korzeni, bo chyba kiedyś tradycyjnie tylko takie były, ale poszło to precz, w zapomnienie, zaprzepaszczone przez tujowisko-jałowcowiska czy też styl "na osiedlówkę"; choć ostatnio ogród osiedlowy (Apartanmenty Grzybowska w samym centrum Warszawy) zachwycił mnie wyniesionymi rabatami obsadzonymi brzozami, podsadzonymi rudymi liliowcami i płozacymi arabellkami, naprawdę wyglądało to sielsko

agatanowa 17:58, 11 sie 2014

Kasial napisał(a)

Muszę przyznać, że rozwaliłeś mnie tym bukietem! Jest cudny! Normalnie szacun, że sam go zrobiłeś

Kondzio, powinienes ślubne bukiety robić, takie się marzą nie jednej pannie młodej
Twoje wcześniejsze też mnie oczarowywały
Kondzio 18:08, 11 sie 2014

agatanowa napisał(a)

Ewa, masz rację, ale w rzeczywistości to troche powrót do korzeni, bo chyba kiedyś tradycyjnie tylko takie były, ale poszło to precz, w zapomnienie, zaprzepaszczone przez tujowisko-jałowcowiska czy też styl "na osiedlówkę"; choć ostatnio ogród osiedlowy (Apartanmenty Grzybowska w samym centrum Warszawy) zachwycił mnie wyniesionymi rabatami obsadzonymi brzozami, podsadzonymi rudymi liliowcami i płozacymi arabellkami, na prawdę wyglądało to sielsko

ja tez sie ciesze ze ogrodów bylinowych jest coraz wiecej ale to sa ogrdody pracochłonne wiec nie dziwmy sie ze rzadko wybierane Ja pokochałem takie ogrody ale spędzam długie godziny na pracy w nim i oddaje sie w pełni jemu ale mysle ze tak jest na początku, bo czym starszy tym mniej bedzie w nim pracy
Kondzio 18:09, 11 sie 2014

agatanowa napisał(a)

Kondzio, powinienes ślubne bukiety robić, takie się marzą nie jednej pannie młodej
Twoje wcześniejsze też mnie oczarowywały
zrobilem hi hi z białymi liniami i dołożyłem przełącznika rybie ogony jak go nazwałem
renatamama3 18:42, 11 sie 2014

Kondzio napisał(a)
jeszcze nie wiem ale na pewno bede

My się wybieramy ,w tamte okolice od poniedziałku na kilka dni .