Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 15:36, 12 sie 2014

Kasial napisał(a)
Kondzio nie dobijaj mnie, bo będziesz musiał mnie adoptować
hi hi hi uwielbiam oczko i życie które wokół niego sie toczy
Kasial 15:37, 12 sie 2014

Kondzio napisał(a)
zawilec myślałem że zanikł ale jest

Kondzio co to za wysoka trawa w tle?
15:40, 12 sie 2014
Znowu zastałam kawał pięknie zaaranżowanej, zielonej przestrzeni, leżaczki kusząco wyglądają, zakątek w którym się pojawiły, to trafiony wybór, kwiaty wodne, trawy, otoczenie oczka...mam wymieniać dalej? , A cały ogród, to jeden z tych szczególnych, w których zawarty jest charakter właściciela, wiesz, taki z duchem, z osobowością, w których się dobrze czuje i o których się myśli.

Pogoda jest znośna, trochę wieje, ale to lepsze niż upał w czasie wycieczki.
Mile spędzonych, kolejnych dni życzę.
Kondzio 15:40, 12 sie 2014

Kasial napisał(a)

Kondzio co to za wysoka trawa w tle?
miskanty ale jakie to ci nie powiem to jest pozostałość po firmie która nam wykonywała ogród kiedyś
Kondzio 15:48, 12 sie 2014

Iwa napisał(a)
Znowu zastałam kawał pięknie zaaranżowanej, zielonej przestrzeni, leżaczki kusząco wyglądają, zakątek w którym się pojawiły, to trafiony wybór, kwiaty wodne, trawy, otoczenie oczka...mam wymieniać dalej? , A cały ogród, to jeden z tych szczególnych, w których zawarty jest charakter właściciela, wiesz, taki z duchem, z osobowością, w których się dobrze czuje i o których się myśli.

Pogoda jest znośna, trochę wieje, ale to lepsze niż upał w czasie wycieczki.
Mile spędzonych, kolejnych dni życzę.
oj rozczuliłem sie trochę powiem że ... może nie powiem zbyt osobiste unas deszczowo i dlatego mam czas na wstwianie zdjęć te zdjęcia są z różnych dni nie dawałem ich na wątek bo miałem za mało czasu Już sie nie mogę doczekać wyjazdu do Niemiec hi hi hi to juz we czwartek
Bogdzia 22:52, 12 sie 2014

Wasz ogród zadziwia , ma tyle pięknych miejsc a tak marudziłes na poczatku.
Kindzia 23:45, 12 sie 2014

Kondziula ale Ci się rozrosło!!! Busz dosłownie!!! Ślicznie!!!

Mnie interesuje jak się Wam sprawują te leżaczki drewniane. Chodzi mi o kółka. Jakoś przekonania nie mam do nich...dawno je użytkujecie? Znalazłam leżak z akacji egzotycznej, z innymi kółkami...dwa razy mi przysyłali, za każdym razem leżak miał feler...ale kółeczka solidne były, takie obrotowe, podobne jak w fotelach kiedyś. W tym roku już zrezygnowałam, ale w przyszłym coś pomyśleć muszę...
Kondzio 08:19, 13 sie 2014

Bogdzia napisał(a)
Wasz ogród zadziwia , ma tyle pięknych miejsc a tak marudziłes na poczatku.
marudzilem marudzilem ale wziąłem sie za robotę i efekt jest jeszcze nie taki jak bym chciał ale na to czeba czasu bo rosliny potrzebują sie rozrosnąć
Kondzio 08:22, 13 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Kondziula ale Ci się rozrosło!!! Busz dosłownie!!! Ślicznie!!!

Mnie interesuje jak się Wam sprawują te leżaczki drewniane. Chodzi mi o kółka. Jakoś przekonania nie mam do nich...dawno je użytkujecie? Znalazłam leżak z akacji egzotycznej, z innymi kółkami...dwa razy mi przysyłali, za każdym razem leżak miał feler...ale kółeczka solidne były, takie obrotowe, podobne jak w fotelach kiedyś. W tym roku już zrezygnowałam, ale w przyszłym coś pomyśleć muszę...
dziekuje Lezaczki dostaliśmy nie dawno na 15 rocznice bycia z sobą od przyjaciół
AgnieszkaW 08:59, 13 sie 2014

Konrad, nadrobiłam i jestem pod ogromnym wrażeniem - ogród piękny, ale coś czuję, że to jeszcze nie koniec... Jedziesz chyba po następne inspiracje do Niemiec?