Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 21:30, 05 cze 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Kondziu padłam Miało być pocmokam oczywiściePszczółka cudne kadry pokazała

Gosiu dziękujemy bardzo i ściskamy Was mocno
Kondzio 21:33, 05 cze 2017

Milka napisał(a)
Sprawdzam, czy Wy też czarujecie...czarujecie
Mam problem, bo wysiało się od groma szczeci
buziak

Ostrzegaliśmy przed możliwościami szczeci, ale nadwyżki można wykorzystać i zacząć ziółka wytwarzać. Już święta Hildegarda, mikstury cudowne ze szczecią ważyła, a kleszczy w tym roku od groma.

Irenko zapraszamy, jak tylko będziecie w pobliżu i będziecie mieć choć chwilkę
lojalna_ 21:37, 05 cze 2017

Przyszlam się pogapic tzn pozachwycac jeszcze raz ))
margaretka3 23:30, 05 cze 2017

Kondzio napisał(a)

Ostrzegaliśmy przed możliwościami szczeci, ale nadwyżki można wykorzystać i zacząć ziółka wytwarzać. Już święta Hildegarda, mikstury cudowne ze szczecią ważyła, a kleszczy w tym roku od groma.

Szczeć jest na kleszcze? A jak ten środek zrobić? Ja już trzy wyciągnęłam w tym roku.
Zgłoszę się po szczeć zatem
Andrzej, Ty zawsze zaskakujesz mnie swoją wiedzą

Z przyjemnością kolejny raz obejrzałam ogród, tym razem okiem Pszczółki.
Kondzio 09:15, 06 cze 2017

margaretka3 napisał(a)

Szczeć jest na kleszcze? A jak ten środek zrobić? Ja już trzy wyciągnęłam w tym roku.
Zgłoszę się po szczeć zatem
Andrzej, Ty zawsze zaskakujesz mnie swoją wiedzą

Z przyjemnością kolejny raz obejrzałam ogród, tym razem okiem Pszczółki.
margaretko nie podpadaj co hi hi hi hi
Kindzia 09:42, 06 cze 2017

Kondziula śledzę Cię od czasu do czasu na forum, żeby nie było

Ale mam pytanie innej natury : pamiętasz u Alinki na zlocie miałeś jakieś skuteczne psikadło na komary. To wtedy była jedyna rzecz, która działała...napisz mi, proszę, co to za cudo było. Jedziemy do ZG, a tam plaga komarów...i już się boję tego drapanka potem

Pozdrówka dla Ciebie i Andrzeja
Basilikum 10:07, 06 cze 2017

oj widze, ze musze kilka osatnich stron z uwaga przeczytac

Kilka dni temu ogladalam fotki ale chyba nie zostawilam komentarza. Podobalo mi sie

pisales u mnie, ze nie odpowiedzialam na pytanie, mysle, ze odpowiedzialam ale juz nie pamietam pytania, napiszesz jeszcze raz??
sylwia_slomc... 10:17, 06 cze 2017

eee_taam napisał(a)

a ja właśnie mam odmienne zdanie ))

te co widzę na powyższej fotce ...są idealne i do tego z przecierką postarzającą ........kolor jest bardzo naturalny i szlachetny myśle że nie łatwo było w ten kolor wycelować a i cała akcja z uratowaniem i zagospodarowaniem tych drzwi jest gites)

Nie podważam akcji z drzwiami w ogrodzie bo to znak rozpoznawczy u Nich i pięknie wpasowane wiem ile pracy musieli włożyć by z farby białej ostrugać, jest inaczej, nie mówię , że mniej pięknie bo to nie prawda by była ale mnie bardziej odpowiadały te w bieli ....i tyle. To Im ma się podobać przede wszystkim przecież
sylwia_slomc... 10:19, 06 cze 2017

Kondzio napisał(a)

Ten popiel (nie biel) podobał nam się, ale stan aktualny zdecydowanie bardziej nam odpowiada, bo pokazuje fakturę drewna, historię drzwi i szczerze nawiązuje kolorem do kompozycji roślinnych. Firany wciąż nie powieszone

No i o to chodzi, żeby To Wam się najbardziej podobało Ja po prostu pamiętam tamte w realu , a mam tendencje do przywiązywania się wizualnego do obrazu Firan też mi brakuje
Mirka 11:43, 06 cze 2017

Kondzio napisał(a)

U Irenki nadmiar szczeci a moja wcale nie wzeszła .Kleszcze są to prawda już emowi się w nogę wbił paskudnik.

Kondziulek ogród macie jak z bajki podziwiam za cierpliwość której podobno nie masz Pozdrowienia dla was z Mazowsza