Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Izoldka 12:52, 09 maj 2016

Zana napisał(a)

"Uwielbiam" jak mój tablet wie lepiej ode mnie co ja chcę napisać! Czytam po dwa razy co on tam narozrabiał i czasami to są naprawdę super "kwiatki", jak ten z cyprysikiem co sika cyfrowo

Zlitujcie się - "sika cyfrowo" - buahahahaha
Ja w pracy jestem i muszę chociaż pozory jakieś stwarzać, a nie parskać co chwilę śmiechem
Dajecie czadu
iwka 13:13, 09 maj 2016

Dominika super projekty, cofałam po stronie do tyłu, każdy chwali i myślę sobie oby tylko jeszcze były, oby były i są górną mamy prawie identyczną, na rysunkach wydaje się duża, w rzeczywistości też taka jest, bo moja stanowczo za duża
Dominika11 14:20, 09 maj 2016

Zana napisał(a)

"Uwielbiam" jak mój tablet wie lepiej ode mnie co ja chcę napisać! Czytam po dwa razy co on tam narozrabiał i czasami to są naprawdę super "kwiatki", jak ten z cyprysikiem co sika cyfrowo
takie kwiatki też czasami potrzebne
Dominika11 14:22, 09 maj 2016

Izoldka napisał(a)

Zlitujcie się - "sika cyfrowo" - buahahahaha
Ja w pracy jestem i muszę chociaż pozory jakieś stwarzać, a nie parskać co chwilę śmiechem
Dajecie czadu
Ja mam tak samo jak jestem w pracy i przeglądam różne wątki i co chwile się śmieje, to w pracy też wskazane
Dominika11 14:25, 09 maj 2016

iwka napisał(a)
Dominika super projekty, cofałam po stronie do tyłu, każdy chwali i myślę sobie oby tylko jeszcze były, oby były i są górną mamy prawie identyczną, na rysunkach wydaje się duża, w rzeczywistości też taka jest, bo moja stanowczo za duża
aż taka wielka to nie jest, tak mi się wydaje, ale sprawdzę jak to będzie po wprowadzeniu

Czyli mogę już fotki wykasować
dominika_ 16:15, 09 maj 2016

Lecisz kobieto z tym wątkiem, że nie idzie wszystkiego poczytać, projekty widziałam- super. Pozdrawiam
zoja 21:01, 09 maj 2016

fakt, lecisz z wątkiem szybko... łazienki fajne tylko czemu wszyscy nagle tak kochają szary? ja lubię żywsze barwy
ale pięknie to wygląda
Monka 22:40, 09 maj 2016

Dziewczyny jak tak sobie to wszytko czytam, to stwierdzam,że ogrodowiskowa brać ma podobne ogrody tzn powtarzające się rośliny a także powtarzające się łazienki , W kupie siła !!!!!!!!! ( mam na myśli ogrooooooooom ludzi )
L00zak 22:43, 09 maj 2016

Jak tam przesyłka z roślinami kiedy będzie?
kasja83 07:49, 10 maj 2016

Dominiko ale fajnie będzie-jak z nostalgią wracam do chwil, kiedy mi się robiło w domu!Teraz niedość, że nie wszystko zrobione-to jeszcze jest wszystko, dosłownie wszystko w trybie "do malowania"-dzieci ciężko na to pracują