Anek dzięki za Twoją opinię ,też mi się wydaje że z tego okazu bonzaj nie będzie ,będę podcinać i tyle ,jak podrośnie trzmielina to może będzie lepiej
cieszę się że ciurkadełko się podoba ,M rośnie z dumy jak Twój M chciałby technicznych porad bo chciałby Cię uszczęśliwić podobnym ciurkadełkiem to nich pyta
szkoda że masz trojeść ,byłam przy nadziei ,że nie masz ,ale ja głupiutka ,przecież TY masz wszystko ale ciągle szukam .....pozdrawiam serdecznie miłego weekendu
Przesadzę pełnika może mu się poprawi dzięki
Marta tam są 3 sztuki a ta moja ulubiona to 1 sztuka ładnie sie rozrosły
Ja wodę w ogrodzie bardzo lubię więc namawiam na oczko a choćby na małe curkadełko , tyle dzieje się w takiej wodzie dzisiaj widziałam nawet zaskrońca ,też przypełzał do oczka nie zdązyłam zrobić mu fotki ,bo jak pobiegłam po aparat to było po ptakach ale moze jeszcze trafi sie okazja
O matko! Myślałam że conajmniej 10 sztuk woda w ogrodzie daje życie mikroklimat u Ciebie mają idealny ja niestety na swoich kilku arach nie mogę sobie pozwolić, ale bardzo lubię i często odwiedzam znajomych,którzy mają staw i wypoczywa sie świetnie