witaj Kasiu u mojego juz na pewno nie bedzie peruczek ,po prostu przekwitł i tyle czytałam w internecie ,ze może byc faktycznie samiec Kasiu jak jest młoda roślinka to może masz jeszcze szanse na peruczki ,ale ja mam go juz z 10 lat i chyba szans brak pozdrawiam serdecznie
W tej beczce to żółte nie znam nazwy ale rośnie to strasznie szybko jak chwast Lubię to i chyba do metra dorasta Z 2 tyg temu to wsadziłam i rośnie jak szalone
Aguś lilie tez mi sie podobaja i w tym roku super kwitną dzieki za głos ,juz jestem zdecydowana tylko go podcinać ja jednak mam ogród bardziej wsiowy i naturalny i ten bonzaj by chyba nie pasował ,mój M nie lubi ciętych form i tez był przeciwny
Jagoda, pięknie, pięknie, pięknie. Mogłabym taj więcej ale ... szkoda czasu lepiej jeszcze raz oglądnąć fotki z Twojego ogrodu . Hosty nad stawikiem - zjawiskowe !!! Widoczki - ACH.... !
Jagódko..wszytkiego nie mam... dorzuciłam jeszcze kilka panoramek zapraszam...
Napisz na PW skad masz tę górę metalowa do ciurkadełka... szukam czegoś fajnego na górę do moich kamieni by zrobć wypływ.. i jakoś nic nie mogę dostać..
Asiu można powiedzieć mały staw ,albo jak mówi Mała Mi kałuża ,ale fajna sprawa w ogrodzie ,tyle w wodzie sie dzieje i wokół niego ostatnio zauwazyłam zaskrońca pobiegłam po aparat ,ale juz go nie było ,
Miłej i słodkiej ,niedzieli buziaki