Witaj, wpadam z rewizytą, widzę , że też masz niewielką skarpę, dla mnie to była zmora, ale powoli jakoś uporałam się z tym problemem. Podobją mi się Twoje rabatki z białym żwirkiem, małymi kroczkami do przodu, będzie pięknie. Pozdrawiam, będę zaglądać
Dzięki Magdzia, to i tak że Ci się coś u mnie podoba bo ja to jestem wiecznie z czegoś niezadowolona a jak już oglądam Wasze piękne ogrody to jeszcze bardziej jestem zdołowana.
Myślę... myślę... i wymyśliłam jak udoskonalić rabatę.
Wydaje mi się że ta pęcherznica trochę zrównoważy widok, bo tak mi coś brakowało po tej lewej stronie a nie chce wprowadzać tam jakiejś nowej rośliny.
Doczytałam, że masz dylemat z elewacją domu. Jeśli można coś doradzić, to ja bym poszła w szarości zarówno elewacja jak i kamień, masz białe okna i ciemny dach, to będzie fajnie pasowało. Podbitka jest mało widoczna, to nie rzuca sie w oczy
Hej Magdzia, też taki miałam zamiar na początku ale ta podbitka mnie trochę wybiłą z tropu i chciałabym trochę do niej nawiązać. Teraz jestem na etapie: biała elewacja, grafitowy cokół i trochę kamienia w kolorze podbitki a co z tego wszystkiego wyjdzie to nie wiem???