Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nadzieja na piękny ogród

Nadzieja na piękny ogród

czeresniowap... 12:49, 19 sty 2015

hej Agatko w odwiedzinki wpadłam do Ciebie dawno juz mnie tu nie było, ide zobaczyc co tam ci sie w ogrodeczku zmieniło
czeresniowap... 13:27, 19 sty 2015

Bardzo spodobały mi sie podpowiedzi Danusi , mysle ze jak pojdziesz ta droga to na pewno nie pobladzisz Moim zdaniem tez sie az prosza troche wieksze rabaty , ale i jakies wyzsze drzewa Sama mam mnóstwo dylematow w swoim ogrodku , ale mysle ze to tak jest przez pierwsze lata budowania ogrodu ze człowiek niewie jak to ugryzc wszystko , niby wie co by chciał, ale tak do konca to nie zabardzo, ja tak mam do tej pory powodzenia
jomak 15:30, 31 sty 2015

Witam Cie Agato, dziękuje że wpadłaś do mnie zobaczyć mój "wymieszany" ogród, ja mam bardzo podobne ukształtowanie działki jak Twoja, też nie mam pomysłu co zrobić kolo tarasu,więc z jednej strony nie zrobiłam skarpy tylko sadze jednoroczne kwiatki np cynie. Licze na pomoc Danusi, bo jak widze to ona zarządza tym forum
wietrzyk 13:57, 05 lut 2015

Hej Agata
Jeśli mogę doradzić, zrób sobie plan ogrodu w skali. Najlepiej na kartce w kratkę lub na papierze milimetrowym. Załóż, że 1cm to 1m ogrodu. Wyrysuj dom, ścieżki, rośliny, które już masz posadzone. Będzie Ci łatwiej nanosić plany i docelowe wielkości roślin. Zaznacz jakie są długości poszczególnych odcinków. Będzie łatwiej podpowiadac
pozdrowienia
Agatan24 16:16, 05 lut 2015

Z utęsknieniem czekam na wiosnę i żeby skrócić to czekanie trochę plete z wikliny papierowej takie tam
l
Agatan24 11:11, 09 lut 2015

Tyle śniegu u mnie i ciągle sypie

october 11:56, 09 lut 2015

Dziękuję za wizytę u mnie, wpadłam z re-wizytą.

Agatan24 napisał(a)

I mój ulubiony widok z huśtawki. Narazie zajmuję się przepędzeniem kreta, którego robotę widać miejscami na trawie.

Rzeczywiście piękny widok I to drzewo poza Twoim ogrodem dodaje uroku
Agatan24 09:50, 23 lut 2015

Przyleciały bociany jupii
Idzie wiosna
jolka 18:11, 24 lut 2015

Witaj Agatka Wpadłam z rewizytą obejrzeć Twoje włości
A tu widzę pomysłów cała masa. Słuchaj Szefowej - nie będziesz żałować
Posiałaś ostnicę?? Tak mnie zainspirował wpis Reni z poprzedniej strony Twojego wątku, że chyba zaraz na allegro kupię nasiona. Pozdrawiam wiosennie

Agatan24 20:13, 24 lut 2015

Witaj u mnie
Nie sialam ostnicy jakoś o tym zapomniałam skupiam się cały czas na tych nowych rabatach i narazie nie mam koncepcji gdzie by ją wsadzić może w przyszłym roku coś pomyślę. Ja to już bym chciała na zakupy jechać i sadzić sadzić sadzić już się wiosny nie mogę doczekać