Później ustalono datę na 31 maja:) więc wstawiam
Danusia - Ogród nie tylko bukszpanowy cz.III*Część II*Część I*Wizytówka***Ogrodowisko-ogrody pokazowe*2 Wizytówka
Instagram Ogrodowiska
Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Spotkanie u Szmitów w Pęchcinie - 11 maja 2013
To kiedy inauguracja 2014?Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Spotkanie u Szmitów w Pęchcinie - 11 maja 2013
Dokladnie bo miałem pojechać tym razem hi hi hiInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Spotkanie u Szmitów w Pęchcinie - 11 maja 2013
No właśnie....Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Spotkanie u Szmitów w Pęchcinie - 11 maja 2013
pliiiisss nie 10 majaInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Spotkanie u Szmitów w Pęchcinie - 11 maja 2013
Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Spotkanie u Szmitów w Pęchcinie - 11 maja 2013
Ja mam tylko prośbę coby nie było w długi weekend majowy......Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Spotkanie u Szmitów w Pęchcinie - 11 maja 2013
10 maja też nie mogęInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Spotkanie u Szmitów w Pęchcinie - 11 maja 2013
to może 26 kwietnia? tydzień po świętach i tydzień przed weekendem majowym