felek
17:03, 05 maj 2014

Witam serdecznie  Nazywam się Kamil mam 15 lat. Moje ogrodowe rewolucje  zaczęły się 2 lata temu, gdy postanowiłem zrobić coś, by dodać kolorów nieciekawemu ogrodowi. No cóż tu mówić, trzeba było wziąć szpadel i kopać i kopać. Ziemia nie jest tu zbyt ciekawa ( k. Olkusza). Gliniasta, kamienista. Mówili, że nic nie urośnie, jakoś urosło. Może nie posiadam imponujących baldachimów kwiatów i pięknie poobcinanych krzewów, ale wiem, że to jest moje. Fajnie jest popatrzeć jak coś wyrasta z niczego. Posiadam dość dużą działkę, ale nie mogę jej zbytnio wykorzystać, bo posiadam dwa szkodniki - pieski.
 Nazywam się Kamil mam 15 lat. Moje ogrodowe rewolucje  zaczęły się 2 lata temu, gdy postanowiłem zrobić coś, by dodać kolorów nieciekawemu ogrodowi. No cóż tu mówić, trzeba było wziąć szpadel i kopać i kopać. Ziemia nie jest tu zbyt ciekawa ( k. Olkusza). Gliniasta, kamienista. Mówili, że nic nie urośnie, jakoś urosło. Może nie posiadam imponujących baldachimów kwiatów i pięknie poobcinanych krzewów, ale wiem, że to jest moje. Fajnie jest popatrzeć jak coś wyrasta z niczego. Posiadam dość dużą działkę, ale nie mogę jej zbytnio wykorzystać, bo posiadam dwa szkodniki - pieski.  Bawiąc się w ogrodników, wykopują wszystko, co się zasadzi. No cóż, wykorzystuję tyle, ile mam. Dobra koniec tej gadaniny wstawię parę aktualnych zdjęć.
 Bawiąc się w ogrodników, wykopują wszystko, co się zasadzi. No cóż, wykorzystuję tyle, ile mam. Dobra koniec tej gadaniny wstawię parę aktualnych zdjęć. 
Tulipan Parrot King

Tulipan Queen of Night

Tulipan

Malwy ładnie wychodzą

Margaretki

Truskawki zaczynają kwitnąć jupiii

...i pelargonia, jeszcze w domciu.

Nazywam się Kamil mam 15 lat. Moje ogrodowe rewolucje  zaczęły się 2 lata temu, gdy postanowiłem zrobić coś, by dodać kolorów nieciekawemu ogrodowi. No cóż tu mówić, trzeba było wziąć szpadel i kopać i kopać. Ziemia nie jest tu zbyt ciekawa ( k. Olkusza). Gliniasta, kamienista. Mówili, że nic nie urośnie, jakoś urosło. Może nie posiadam imponujących baldachimów kwiatów i pięknie poobcinanych krzewów, ale wiem, że to jest moje. Fajnie jest popatrzeć jak coś wyrasta z niczego. Posiadam dość dużą działkę, ale nie mogę jej zbytnio wykorzystać, bo posiadam dwa szkodniki - pieski.
 Nazywam się Kamil mam 15 lat. Moje ogrodowe rewolucje  zaczęły się 2 lata temu, gdy postanowiłem zrobić coś, by dodać kolorów nieciekawemu ogrodowi. No cóż tu mówić, trzeba było wziąć szpadel i kopać i kopać. Ziemia nie jest tu zbyt ciekawa ( k. Olkusza). Gliniasta, kamienista. Mówili, że nic nie urośnie, jakoś urosło. Może nie posiadam imponujących baldachimów kwiatów i pięknie poobcinanych krzewów, ale wiem, że to jest moje. Fajnie jest popatrzeć jak coś wyrasta z niczego. Posiadam dość dużą działkę, ale nie mogę jej zbytnio wykorzystać, bo posiadam dwa szkodniki - pieski.  Bawiąc się w ogrodników, wykopują wszystko, co się zasadzi. No cóż, wykorzystuję tyle, ile mam. Dobra koniec tej gadaniny wstawię parę aktualnych zdjęć.
 Bawiąc się w ogrodników, wykopują wszystko, co się zasadzi. No cóż, wykorzystuję tyle, ile mam. Dobra koniec tej gadaniny wstawię parę aktualnych zdjęć. 
Tulipan Parrot King

Tulipan Queen of Night

Tulipan

Malwy ładnie wychodzą

Margaretki

Truskawki zaczynają kwitnąć jupiii

...i pelargonia, jeszcze w domciu.