Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój kawałek planety

Mój kawałek planety

malkul 13:11, 08 paź 2014

O matko Katiuwszka jakie cudne przecudne fotele!!!!!!!!!!!!!! pisz mi zraz ską ile i co i jak?
malkul 13:13, 08 paź 2014

katiaxx napisał(a)
Wcześniej pytałam o namiary na sklep z tkaninami tapicerskimi na poduchy bo chciałam takowe zamówić na fotele.
A oto i przyszły fotele, oczywiście chciałam poczekać na taras, potem na poduchy i zrobić fotę na tarasie ale zanim to się stanie to nie mogę wytrzymać i muszę się pochwalić ; przedstawiam zatem moje nowe nabytki ogrodowe w stylu skandynawskim oraz cenie 50 zł/szt.
(fotele oczywiście używane ale w b. dobrym stanie i przezimują w domu
wstępnie są przeznaczone na placyk z grilowy

nie no! nie wylezę stąd!
siadam w myslach na nich , moszczę się na futerku, jeju jak wygopdnie, dotykam i obmacuję ,oczy łapczywie pieszczą ich fakturę, o matko jakie cudne
bdan 13:51, 08 paź 2014

Foteliki super, zdolna dziewczyna jesteś, że takie fajne foteliki wyszperałaś

Masz gust dziewczyno
katiaxx 14:25, 08 paź 2014

fotele wygrzebałam na ogłoszeniach olx po 50 zł, od czasu do czasu można tam coś wyhaczyć, do salonu np chciałam eamsy ale oczywiście jak przyszło do urządzania jadalni to na koncie była czarna dziura w postaci debetu i wygrzebałam coś na olx, może nie tak piękne jak nowiuśkie eamsy ale i cena przyjemniejsza i klimatem pasowały, kupiłam też stolik kawowy, czasem jakiś drobiazg się zdarza

teraz nie za wygodne bo nie ma poduch ale to się nadrobi

poza tym chłopaki robią taras i robią, i robią i robią, chciałabym wkleić jakąś fotkę ale nie ma czego nie skończą do końca tego tygodnia , duzo bawią się z psem i sobie rozmawiają
katiaxx 14:30, 08 paź 2014

bdan napisał(a)
Foteliki super, zdolna dziewczyna jesteś, że takie fajne foteliki wyszperałaś

Masz gust dziewczyno

Dziękuję Danusiu, z gustem to u mnie nie bardzo ale myślę że jak się uda wymyślić jakiś fajny stolik to może jakoś będzie
MAD 14:38, 08 paź 2014

Foteliki świetne! Zazdraszczam. Widzę, że wnętzarski gust mamy podobny. U mnie w domu podłoga drewniana, kafle i drzwi jakby wyjęte z Twojego domu!
jazzy 14:57, 08 paź 2014

katiaxx napisał(a)
poza tym chłopaki robią taras i robią, i robią i robią, chciałabym wkleić jakąś fotkę ale nie ma czego nie skończą do końca tego tygodnia , duzo bawią się z psem i sobie rozmawiają

Kopnij ich w d... albo przynajmniej porządnie ochrzań powiedz, że jeśli w niedzielę nie będziesz mogła na gotowym tarasie wypić kawy to nie wypłacisz im ani złotówki
jazzy 14:58, 08 paź 2014

katiaxx napisał(a)

z gustem to u mnie nie bardzo

Nie bądź taka skromna Dobrze wiesz, że to nieprawdą jest!
katiaxx 15:55, 08 paź 2014

MAD napisał(a)
Foteliki świetne! Zazdraszczam. Widzę, że wnętzarski gust mamy podobny. U mnie w domu podłoga drewniana, kafle i drzwi jakby wyjęte z Twojego domu!

o ! to witam bratnią duszę
katiaxx 16:01, 08 paź 2014

jazzy napisał(a)

Kopnij ich w d... albo przynajmniej porządnie ochrzań powiedz, że jeśli w niedzielę nie będziesz mogła na gotowym tarasie wypić kawy to nie wypłacisz im ani złotówki

a wiesz co ? jakoś tak nie mogę , oni mają szefa do opierniczania, owszem zwracałabym uwagę gdybym płaciła dniówki ale płacę za robotę, zrobią później - później zapłacę. Co prawda wolałabym żeby szybko zrobili i poszli ale myślę że to taka ciężka praca, próbowałam taką płytę 50x100 położyć z em na podjeździe żeby zobaczyć jak wygląda. Powiem że ja bym jej nie podniosła ani za podwójną ani nawet za potrójną stawkę jaką oni biorą z metra. Bo to mega ciężkie, tak więc ugotowałam im dziś barszczu (wiesz o co chodzi niech chłopaki mają.

tak że tak to mąż mówi że ja zołzowata jestem tylko dla niego i czasem dla dzieci