Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój kawałek planety

Mój kawałek planety

ela_z 14:57, 29 sty 2015

ewakatowice napisał(a)
Ależ się uśmiałam z Was
Lepiej zostań po godzinach, wezwij ślusarza wymień zamek i jeszcze nie zapomnij poinformować szefa, że nadgodziny miałaś.

Klucz się złamał bo i nadmiar pozytywnej energii Ciebie rozpiera jak przychodzisz podekscytowana do pracy licząc na kolejne ekscytujące zadania

Ewcia, to jest mega
W razie czego będe prosic Cie o wymówke
Magda_ 21:20, 29 sty 2015

o agentki widzę, że nie brak am dziewczyny kreatywnego podejścia do tematu
katiaxx 21:22, 29 sty 2015

Magda_ napisał(a)
o agentki widzę, że nie brak am dziewczyny kreatywnego podejścia do tematu

szkoda tylko że nie w kwestii ogrodowej
katiaxx 22:44, 30 sty 2015

ej,
każdy ma jakieś swoje dziwadła, jeden to drugi tamto, ja z lekkich dziwadeł mam

- nie mogę spać jeśli coś poza oknem jest otwarte w sypialni to zn, drzwi, szafa, komoda - wszystko musi być być idealnie dosunięte i nie może być szpary, inaczej nie zasnę.
- nie wsiadam do cudzych samochodów, rzadko i niechętnie do samochodu siostry, koleżanki z pracy bo mój jest na przeglądzie, jednym słowem jak muszę to i wsiądę ale z ukrywaną pogardą, bynajmniej nie dla marki ale jakoś tak z cudzymi autami odpychamy się jak magnesy plus i plus czy coś tam,

macie jakieś dziwactwa ? np zjadacie delicje w kolejności ; najpierw czekolada ale tylko z galaretki, potem obgryzanie biszkoptu wokół galaretki, oddzielenie galaretki od biszkoptu , zjedzenie biszkoptu a na końcu galaretki i nigdy w innej kolejności ?

kosolka 23:09, 30 sty 2015

Kacha, naprawdę lubię jak piszesz I tak myślę od 10min.. I nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy! A zawsze myślałam że jestem trochę dziwna Ale to tylko zaburzenia obsesyjno-kompulsywne, to się nie liczy Co do delicji- to chyba nie dziwactwo, bo wszyscy których znam nie zżeraja jej normalnie, jak każdego innego ciastka, tylko na któryś z tych sposobów
ewakatowice 12:27, 31 sty 2015

Zawsze sądziłam, że mam kupę dziwactw. Jednak z perspektywy czasu to dochodzę do wniosku, że to jedynie drobne przywary nadające cechy poszczególnej jednostce – czyli mnie
Jestem drobiazgowa, złośliwa, uważam, że zawsze najlepiej zrobię, najlepiej wiem… jaki każda kobita…

Wracając do samochodu – to wyobraź sobie, że George Clooney bądź inne bożyszcze tłumów czeka na Ciebie w samochodzie z zaproszeniem na premierę filmową.Czyż to nie kuszące i w żaden sposób nie zrekompensuje uprzedzeń ? hmmm… tak wiec dochodzę z wiekiem do wniosku, że nie ma co się spinać… Zwyczajnie trzeba zaakceptować, pokochać
katiaxx 18:57, 31 sty 2015

ewakatowice napisał(a)
Zawsze sądziłam, że mam kupę dziwactw. Jednak z perspektywy czasu to dochodzę do wniosku, że to jedynie drobne przywary nadające cechy poszczególnej jednostce – czyli mnie
Jestem drobiazgowa, złośliwa, uważam, że zawsze najlepiej zrobię, najlepiej wiem… jaki każda kobita…

Wracając do samochodu – to wyobraź sobie, że George Clooney bądź inne bożyszcze tłumów czeka na Ciebie w samochodzie z zaproszeniem na premierę filmową.Czyż to nie kuszące i w żaden sposób nie zrekompensuje uprzedzeń ? hmmm… tak wiec dochodzę z wiekiem do wniosku, że nie ma co się spinać… Zwyczajnie trzeba zaakceptować, pokochać

uwielbiam Twoje podejście do rożnych spraw choć tak niewiele o nim wiem,

co do clooneya powiem mu żeby jechał powolutku, ja podreptam za samochodem
siakowa 23:00, 02 lut 2015

katiaxx napisał(a)

macie jakieś dziwactwa ? np zjadacie delicje w kolejności ; najpierw czekolada ale tylko z galaretki, potem obgryzanie biszkoptu wokół galaretki, oddzielenie galaretki od biszkoptu , zjedzenie biszkoptu a na końcu galaretki i nigdy w innej kolejności ?

biszkopt wokół galaretki, biszkopt spod galaretki, czekolada z galaretki, galaretka ale nie gryziona tylko mlaskana

buzkia

uwielbiam Cię
Jagodaa 13:56, 06 lut 2015

O mam, w 99% najpierw myję włosy w skłonie nad wanną, brodzikiem, a dopiero później, osobno biorę prysznic

a drugie: wstaję o 6, jem śniadanie w 10min, a później kładę się do łóżka i nastawiam budzik na 6.30
siakowa 14:00, 06 lut 2015

Jagodaa napisał(a)

a drugie: wstaję o 6, jem śniadanie w 10min, a później kładę się do łóżka i nastawiam budzik na 6.30

nie mam pytań