Jolu, dziękuję trochę się napracowałam przy tej rabatce, ale moj M chyba więcej zastanawiam się jeszcze nad wsadzeniem białych czosnków w tyle pod płotem czas mam do soboty
Dalie chyba teraz najpiękniejsze a ja zupełnie w tym roku nie miałam dla nich czasu
Kuperek wystający z astra bardzo mnie rozbawił
Z lewej strony wszystko już poplanowane, w tylnej części pod płotem w zaznaczonych miejscach zostaną dosadzone do jednej już rosnącej hortensje phantom, po skosie za cyprysikiem a przed białą różą będzie rozchodnik, a za różą wysokie ostróżki róża próbuje dojść do siebie po przejściach, rozchodnik kwitnie i nie można go teraz przesadzać, a hortek podobnej wielkości poszukuję - może pod koniec tygodnia zabiorę się do tego intensywniej i wreszcie je kupię
Doniu, dbaj o siebie, bo jak się przyplącze choróbsko, to potrafi długo trzymać
Już się cieszę na paczuszkę a jak tam roślinki ode mnie? Przyjęły się? Bo wiem, że to nie czas na rozsadzanie kocimiętki, ale jak już pisałam, do lata mogłyby nie dotrwać
Agnieszko przepiękne zdjęcia i ten klon palmowy.. bardzo mi się podoba, a o kupnie marzę już drugi rok! żurawka też przecudnej urody wiesz może co to za odmiana ? Pozdrwionka ślę