Reniu, jak miło, że do mnie zajrzałaś
Zimy nie lubię, dlatego wspominam piękniejsze, moim zdaniem, pory roku Już w myślach chodzę po moim wiosennym i letnim ogrodzie, i chociaż jeszcze sporo czasu minie, zanim będzie to możliwe, to radość jest już teraz
Małgosiu, nawet nie wiesz, jak bardzo mnie cieszą Twoje słowa Przez ostatnie tygodnie nawet nie miałam czasu, by zajrzeć, co się tutaj dzieje. Tyle się działo I chociaż były to same dobre rzeczy, ich czas minął.Teraz życie powoli wraca do swojego rytmu, za chwilę święta, potem dni zaczną się robić coraz dłuższe i niedługo nadejdzie wiosna Na którą czekam z utęsknieniem i przywołuje fotkami. Może przyjdzie wcześniej
Dla mnie święta tym roku jakoś wyblakły. Może dlatego, że za dużo wrażeń miałam w ostatnich miesiącach I teraz nawet trudno się zmobilizować do jakichkolwiek działań. Chociaż pierniczki i uszka są w planach na tę sobotę
Brakowało tu Ciebie! A jak weszłaś to od razu z przytupem! Też czekam na wiosenne słońce, i odliczać dni od Nowego roku będę. Ale będzie łatwiej, bo zajęcia około ogrodowe będą- coś wysiać, coś przepikować, i czas zleci niepostrzeżenie.
Znowu będę Ciebie podczytywać. Pozdrówka.
Hihi, a ja właśnie biegam po Twoim wątku. Przepis na herbatkę bardzo smakowity
Jeżeli dobrze pamiętam, pisałaś, że lubisz ciemne kwiaty. Mnie też się podobają, ale lubię je zestawiać z jasnymi, same wydają się nieco smutne. Tak jak tutaj. Na wiosnę szykuję więcej takich zestawień.
Haniu
Uśmiecham się, czytając Twoje słowa Tak ślicznie o napisałaś Ten przytup taki nieco rachityczny, ale staram się W lutym zaczniemy wysiewać pierwsze nasiona, więc to w sumie już niedługo. Mam zamiar nie przejmować się tym, ile czasu zostało do wiosny, tylko wymyślać i planować, czytać, słowem, robić wszystkie rzeczy,na które zawsze brakuje czasu. Zimowe wieczory i weekendy to doskonały czas, by się tym zająć. Chociaż odrobinkę
Biegnę do Ciebie Haniu, na wierszyki, ciekawe fotki i dobre rady
Całuski przesyłam I trochę skarbów z wiejskiego ogródka