Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

MagdaBaj 17:27, 03 maj 2015

Poproszę Stożki w ogrodzie tulipanki i to wszysko....ahhh jakże bym już chciała mieć tak samo...Mam nadzieję że to co zasadziłam lub przeniosę w swoim ogrodzie nie zmarnieje...Ja się dopiero uczę i podpatruję.Początek przygody z ogrodem.Za sprawą cudownej wróżki ogroduszki Danusi przepadłam w świecie bukszpanów i hortensjiJak w bajce.I czuję że dzięki Waszym ogrodom mój troszę i powolli też będzie ładniejszyBłędy naprawię...
Kapibara 21:28, 03 maj 2015

Ciotuniu zaglądam po długim niebycie popodziwiać kolorki u Ciebie Powiedz czy Ty tez jak Ania z Kamiennego wykopujesz tulipki co roku?
Ucieszyłam się Twoim buczkiem, że tak późno się budzi i, że to normalne, bo juz myślałam, że mój padł, w zeszłym roku jakiś taki chorobliwy był i prawie usechł, mimo, że podlewałam. Wyczytałam gdzieś, że nicienie niszczą drzewa, to dla pewności zapodałam mu byczków pod kopułkę

A prymule cudne, nie widziałam takich jeszcze. Niedawno w Mai były takie z bordowymi listkami

buziam
GorAna 21:35, 03 maj 2015

Małgoś, cudny Twój ogródeczek.....taka bombonierka.....tulipanki piękne, a trawka, jak z żurnala
Pozdrawiam majowo
Napia 08:31, 04 maj 2015

Fajne te kolorowe tulipanki, u mnie też się zawsze jakieś pomieszają i jest niespodzianka
Rodki już zaczynają, czekam na zdjęcia. Jakie masz odmiany?
Kindzia 10:52, 04 maj 2015

Małgoś...cały deszczyk zabrałaś U mnie sucho jak diabli, beton! Plewić się nie da nawet. Podlewaliśmy dwa razy w ciągu weekendu, o kulaski się boję...

Masz piękne tulipanki!!!

Buziole
danuta_szwajcer 11:27, 04 maj 2015

No dokładnie taka bombonierka U mnie to tak nigdy nie będzie U nas dalej susza Pozdrawiam
lojalna_ 14:40, 04 maj 2015

Uuuu same krolowe slicznie
Agania 19:09, 04 maj 2015

Nie wszystkie tulipany się zmieszały, ale mix też wygląda uroczo....Queen of night piękny w grupie
malgorzata_s... 20:07, 04 maj 2015

MagdaBaj napisał(a)
Poproszę Stożki w ogrodzie tulipanki i to wszysko....ahhh jakże bym już chciała mieć tak samo...Mam nadzieję że to co zasadziłam lub przeniosę w swoim ogrodzie nie zmarnieje...Ja się dopiero uczę i podpatruję.Początek przygody z ogrodem.Za sprawą cudownej wróżki ogroduszki Danusi przepadłam w świecie bukszpanów i hortensjiJak w bajce.I czuję że dzięki Waszym ogrodom mój troszę i powolli też będzie ładniejszyBłędy naprawię...

Ani się obejrzysz a będziesz mieć cudny ogródtrafiłaś tu w odpowiednim momencie
malgorzata_s... 20:12, 04 maj 2015

Kapibara napisał(a)
Ciotuniu zaglądam po długim niebycie popodziwiać kolorki u Ciebie Powiedz czy Ty tez jak Ania z Kamiennego wykopujesz tulipki co roku?
Ucieszyłam się Twoim buczkiem, że tak późno się budzi i, że to normalne, bo juz myślałam, że mój padł, w zeszłym roku jakiś taki chorobliwy był i prawie usechł, mimo, że podlewałam. Wyczytałam gdzieś, że nicienie niszczą drzewa, to dla pewności zapodałam mu byczków pod kopułkę

A prymule cudne, nie widziałam takich jeszcze. Niedawno w Mai były takie z bordowymi listkami

buziam

No witaj Tulipanki owszem wykopuję ale postanowiłam w tym roku że nie wykopuję
Prymule kupiłam kiedyś i teraz też już nie spotkałam podobnych