tak, sama wymyśliłam
jesienią byłam w szkółce kupować tuje i urzekły mnie te trzmielinki po 4 zł więc kupiłam kilka
a że w Janinie były na przecenie szafirki, to wymyśliłam, że je posadzę w trzmielinie dla kontrastu
jedyną mam wątpliwość do lokalizacji całego zestawienia, bo rosną zaraz koło różowych żurawek, ale sadziłam na gorąco, pokolei na rabacie, może teraz posadziłabym je gdzie indziej
no i jeszcze dodam, że trzmielinę chcę strzyc na niską płaszczyznę, a i tak nie wiem jak się przebiją kwiatki szafirków gdy się trzmielina zagęści
no i strasznie urzeka mnie kolor tych szafirków, a trzmielina ten kolor podkreśla, stąd tyle razy je focę
to ciekawa jestem co ona tam ma w trzmielinie, bo nie pamiętam
ale szafirki są dość niskie, chodzi mi o to, by dały radę wystawić główki spomiędzy liści trzmieliny
Beata posadziła w trzmielinie fioletowe krokusy
ale coś się nie pochwaliła jak wyszło
No to fotki obejrzałam. Ładniutkie.
Mi się podobają rabaty w kilku kolorach. Fajnie wyglądają niebieskie szafirki z cytrynową trzmieliną i żurawki w kontrastowym kolorze. Zauważyłam, ze u mnie też trzmielina zaczęła startować z nowymi przyrostami
Sama też zrobiłam dziś rano kilka fotek w ogrodzie i nie mam siły nawet wstawić.
Jutro po pracy idę do lekarza. Młodego też zapisałam. Oboje tak samo ... Tylko mnie nie chcieli zapisać już do pediatry