Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na glinie

Ogród na glinie

Malgosik 08:27, 20 maj 2015

dzisiaj pada
a ja muszę dziurę powiększyć pod piaskownicę i piasku nawieźć
o skrzyni warzywnej nie wspomnę...
Kamajla 09:43, 20 maj 2015

Malgosik napisał(a)
dzisiaj pada
a ja muszę dziurę powiększyć pod piaskownicę i piasku nawieźć
o skrzyni warzywnej nie wspomnę...

Gosiu, a ja mam dzisiaj urodziny młodej, która jak rano zobaczyła co się dzieje, to się popłakała W domu dużo miejsca wprawdzie, ale bardzo chciała bawić się z dziećmi na dworze...
Dobrze, że w końcu pada, ale nie mogło wczoraj?? I jeszcze ta temperatura...

A odnośnie Twojego ogrodu - jak dasz trawki to piaskownica nie będzie rzucać się w oczy, dobrze wyszło. Rh faktycznie wyjątkowej urody
Malgosik 09:51, 20 maj 2015

Kamajla napisał(a)

Gosiu, a ja mam dzisiaj urodziny młodej, która jak rano zobaczyła co się dzieje, to się popłakała W domu dużo miejsca wprawdzie, ale bardzo chciała bawić się z dziećmi na dworze...
Dobrze, że w końcu pada, ale nie mogło wczoraj?? I jeszcze ta temperatura...

A odnośnie Twojego ogrodu - jak dasz trawki to piaskownica nie będzie rzucać się w oczy, dobrze wyszło. Rh faktycznie wyjątkowej urody

właśnie o Tobie myślałam
możesz mi dać namiar na sprzedawcę wrzośców?
byłaś zadowolona?
potrzebuję teraz 2 zaplanowane wcześniej odmiany
Kamajla 09:55, 20 maj 2015

Malgosik napisał(a)

właśnie o Tobie myślałam
możesz mi dać namiar na sprzedawcę wrzośców?
byłaś zadowolona?
potrzebuję teraz 2 zaplanowane wcześniej odmiany

wysyłam na pw
Gdybyś się decydowała daj znać, może dołączę kilka szt i podzielimy się kosztem wysyłki
Malgosik 15:16, 20 maj 2015

Iwk4 napisał(a)

Ładnie się wkomponowała w ciemnym kolorze.
Patrzę na twoje kulki i fajnie wyszły dwa kolory kulek. Podoba mi się ten pomysł
A wracając do rabaty przy studni, trzmielina na kulce mogła by tam zagrać, ale musisz sprawdzić, by nie konkurowała z agrestem, bo ten też na nodze. Trzeba by przetestować ustawienie
Twoim rododendronem jestem zachwycona

Iwonko dodam jeszcze, że buksy mają nowe przyrosty, a tujom korzenie tak ucierpiały, że nie mają nowych przyrostów, męczą się by przeżyć
być może kolor nowych tujowych przyrostów byłby podobny do buksów
nicol21 18:33, 20 maj 2015

Booosze za Tobą nie da się nadążyć bo tak szybko z pracami pędzisz. Piaskownica świetnie wkomponowana, mało widoczna, a jeśli nawet to co - przecież macie dzieci i one muszą się gdzieś bawić, ogród to też dla nich ma być zabawa Wszystko piknie wygląda
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Olili 18:47, 20 maj 2015

nicol21 napisał(a)
Booosze za Tobą nie da się nadążyć bo tak szybko z pracami pędzisz. Piaskownica świetnie wkomponowana, mało widoczna, a jeśli nawet to co - przecież macie dzieci i one muszą się gdzieś bawić, ogród to też dla nich ma być zabawa Wszystko piknie wygląda

Dokładnie. I tez jestem za tym by zabawki dla dzieci ,tj. piaskownica ,huśtawki itp. były wkomponowane w ogród a nie ukryte.
Karabela 20:54, 20 maj 2015

Fajne te ciemne plaskie kulki a zurawki daja ognia )
Karabela 20:57, 20 maj 2015

Kamajla napisał(a)

wysyłam na pw
Gdybyś się decydowała daj znać, może dołączę kilka szt i podzielimy się kosztem wysyłki

mnie tez dopiszcie
Ewa_w_ogrodzie 23:34, 20 maj 2015

Wow, ale działasz,piękne zdjęcia. Kiedy znajdujesz czas na to wszystko, a rodzinka pozwala Ci tak szaleć ogrodowo, nie wołają ciągle jeść, pić ... Ja przed chwilą zamówiłam lawendę sztuk 6 i inne cudeńka zobaczymy co wyjdzie.