Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na glinie

Ogród na glinie

Malgosik 15:08, 21 paź 2016

Anda napisał(a)
Piekne widoki, a doniczki z chryzantemami super Uwielbiam chryzantemy

Byłaś jedną z kusicielek jesiennego udekorowania donic.
Mi się chryzantemy kojarzą z nagrobkami.
Ale mam nadzieję że w moim wykonaniu wyglądają bardziej na jesienne dekoracje niż nagrobkowe
Malgosik 15:09, 21 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Piękny ogród z pięknymi dekoracjami

dziękuję Aniu
Anda 15:18, 21 paź 2016

Malgosik napisał(a)

Byłaś jedną z kusicielek jesiennego udekorowania donic.
Mi się chryzantemy kojarzą z nagrobkami.
Ale mam nadzieję że w moim wykonaniu wyglądają bardziej na jesienne dekoracje niż nagrobkowe

To jak najbardziej piękne dekoracje jesienne, o nagrobkach w ogóle nie pomyślałam Cieszę się, że skusilam Cię na udekorowanie donic
Moja "stara" chryzantema już kwitnie, a mam jeszcze dwie młode, dostałam ukorzenione maluszki od Gosi z Lanckorony i jeszcze nie rozkwitły. Jak rozkwitną to zaraz porobię zdjęcia.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Malgosik 15:20, 21 paź 2016

Anda napisał(a)

To jak najbardziej piękne dekoracje jesienne, o nagrobkach w ogóle nie pomyślałam Cieszę się, że skusilam Cię na udekorowanie donic
Moja "stara" chryzantema już kwitnie, a mam jeszcze dwie młode, dostałam ukorzenione maluszki od Gosi z Lanckorony i jeszcze nie rozkwitły. Jak rozkwitną to zaraz porobię zdjęcia.

Ja nie mam żadnej chryzantemy w gruncie.
A te napewno mróz sieknie i pójdą na kompost.
Oby jak najpóźniej.
Mam wejście do domu po zacisznej stronie.
Anda 15:25, 21 paź 2016

Moja stara chryzantema od 3 lat stoi w donicy Te od Gosi też będą zimować w donicach. Mam jedną chryzantemę w gruncie. Wiosną wypuściła dość szybko młode liście, przyszedł przymrozek i teraz jest jej o wiele mniej Tej w donicy nic sie nie stało. Stała przykryta na tarasie w zacienionym miejscu. Daj tym Twoim szansę. Wyrzucić zawsze można
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Malgosik 16:05, 21 paź 2016

Anda napisał(a)
Moja stara chryzantema od 3 lat stoi w donicy Te od Gosi też będą zimować w donicach. Mam jedną chryzantemę w gruncie. Wiosną wypuściła dość szybko młode liście, przyszedł przymrozek i teraz jest jej o wiele mniej Tej w donicy nic sie nie stało. Stała przykryta na tarasie w zacienionym miejscu. Daj tym Twoim szansę. Wyrzucić zawsze można

Zobaczymy. Przetrwała mi zimę w plastikowej donicy turzyca Bronzita. Może i chryzantemie też się uda.
Ewa777 16:46, 21 paź 2016

Nie wiem, dlaczego, ale nie widzę Twoich zdjęć we wcześniejszych postach (tak od połowy października i wcześniej) Bardzo ładne zrobiłaś dekoracje jesienne. Mi się jakoś nie chce przy tej pogodzie. Poproszę o zdjęcie ambrowca
Malgosik 16:56, 21 paź 2016

Ewa777 napisał(a)
Nie wiem, dlaczego, ale nie widzę Twoich zdjęć we wcześniejszych postach (tak od połowy października i wcześniej) Bardzo ładne zrobiłaś dekoracje jesienne. Mi się jakoś nie chce przy tej pogodzie. Poproszę o zdjęcie ambrowca

mam problem z portal na którym umieszczam zdjęcia
dlatego muszę na bieżąco kasować
właśnie przygotowuję album i będę wstawiać linka do pooglądania

ambrowiec zielony aż boli w oczy
no i zasłania go trampolina
ale urósł
Malgosik 23:17, 21 paź 2016

link do ostatnich zdjęć
https://goo.gl/photos/wGksQ5WJLaLta7tt6

olga80 07:21, 22 paź 2016

obejrzałam zdjęcia na dzień dobry i zaraz uśmiech na twarzy się pojawiła, piękny masz ogród