Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

AgataBC 20:19, 05 sty 2017

Ja u siebie nadal czekam na ten ciąg przyczynowo skutkowy.. oby jutro wyszło troszkę słoneczko, pozdrawiam
yolka 20:31, 05 sty 2017

?

United Colours of Benetton normalnie
ryska 21:15, 05 sty 2017

Agcia napisał(a)
Ja u siebie nadal czekam na ten ciąg przyczynowo skutkowy.. oby jutro wyszło troszkę słoneczko, pozdrawiam

Niech wyjdzie- będą znów piękne fotki Również pozdrawiam
ryska 21:19, 05 sty 2017

yolka napisał(a)

United Colours of Benetton normalnie

Dwa pasiaki a nie lepiej sobie wyobrazić, że to pasmo górskie?
Dla porównania odwrócona fota czyli wyostrzony drugi plan. I wszystko jasne.
Spacer po łopatę
Jana 22:01, 06 sty 2017

zdrówka życzę i mniej śniegu mnie też złapał straszny ból w szyi, kilka dni "wypadło z życiorysu", niestety okazało się, że to zwyrodnienie.....dlatego lepiej tego nie lekceważyć
19:02, 07 sty 2017
Reniu witam noworocznie.

Uuuu nerwoból szyjno-barkowy..znam ten ból,ani w tę ani w tę szyją,ciągnie aż do barku.Zawiało Cię?
Ja zawsze ciepłe okłady stosuję,smaruję szyję i bark maścią przeciwbólową-przeciwzapalną i jak już troszkę mogę ruszać szyją to powolutku nią ćwiczę wykonując lekkie skręty szyją w prawo i lewo.Tak polecił mi mój ortopeda.Często to miewam niestety.U mnie zwyrodnienie

Zdjęcia piękne i zagadkowe bo zastanawiałam gdzie byłaś,że widać tylko horyzont-piękne połączenie nieba i zaśnieżonej ziemi (to zdjęcie które zacytowała Yolka)
Ślady stóp wzięłam za chmury A to był spacer po łopatę
Margerytka40 19:44, 07 sty 2017

Renatko,widzę że masz hortensję Bobo ,czy jesteś z niej zadowolona? Ja gdzieś widziałam zdjęcia jej w necie i zapałałam żądzą jej posiadania.
ryska 12:50, 08 sty 2017

Jana napisał(a)
zdrówka życzę i mniej śniegu mnie też złapał straszny ból w szyi, kilka dni "wypadło z życiorysu", niestety okazało się, że to zwyrodnienie.....dlatego lepiej tego nie lekceważyć

Dziękuję Ci bardzo, wiem...zwyrodnienie mam na czwarte imię niestety i to jest efekt domina. Szkoda gadać.

Mróz powyżej -20 stopni a my na wsi zrobiliśmy ognisko i ugotowaliśmy grochówkę. Do tego kiełbaski i grzany miód w termosie. Super imprezka
Kupiłam sobie bieliznę termoaktywną i zima mi mniej straszna
Foteczki z wczorajszego zachodu.

ryska 13:10, 08 sty 2017

Aniaaa napisał(a)
Reniu witam noworocznie.

Uuuu nerwoból szyjno-barkowy..znam ten ból,ani w tę ani w tę szyją,ciągnie aż do barku.Zawiało Cię?
Ja zawsze ciepłe okłady stosuję,smaruję szyję i bark maścią przeciwbólową-przeciwzapalną i jak już troszkę mogę ruszać szyją to powolutku nią ćwiczę wykonując lekkie skręty szyją w prawo i lewo.Tak polecił mi mój ortopeda.Często to miewam niestety.U mnie zwyrodnienie

Zdjęcia piękne i zagadkowe bo zastanawiałam gdzie byłaś,że widać tylko horyzont-piękne połączenie nieba i zaśnieżonej ziemi (to zdjęcie które zacytowała Yolka)
Ślady stóp wzięłam za chmury A to był spacer po łopatę

Witaj Aniu w nowym roku
Właśnie mnie nie zawiało, samo wlazło
Tak też to rozćwiczyłam, powoli powoli na granicy wytrzymałości bólowej plus okłady borowinowe. Maści nie działały.
Podziwianie przyrody daje mi kopa, dziś rano wschód próbowałam uchwycić
Skończyło się i tak na detalach.

ryska 13:30, 08 sty 2017

Margerytka40 napisał(a)
Renatko,widzę że masz hortensję Bobo ,czy jesteś z niej zadowolona? Ja gdzieś widziałam zdjęcia jej w necie i zapałałam żądzą jej posiadania.

Mam 2 rośliny od września 2015
Jak wyglądała w sezonie 2016 tutaj:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4684-podworkowa-rehabilitacja?page=444
Mała, bezproblemowa, obsypana kwieciem. Same zalety
Wysłać Ci patyczki od nich wiosną?

Coś trzy zdjęcia z zachodu weszły zamiast czterech.
To jeszcze dołożę