Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

Rojodziejowa 14:59, 12 lip 2026

ryska napisał(a)

Wygląda bosko ten zestaw kolorów. Dołączam do Sylwii - do tej pory kojarzyłam zakątek z szałwiami i ukwieconą ścianą, reszta jest dla mnie nowością. Nie wiem, jak to się stało!
ryska 20:56, 12 lip 2026

sylwia_slomczewska napisał(a)
Renia Ty wiesz, ze ja byłam do tej pory przekonana, ze cały Twój ogródek to ten fragment z Palibinami i oczkiem wodnym? A Tu teraz kury widzę i to na solidnym wybiegu i wielką szklarnię Nie wiem jak do tego doszło... Chyba zawsze trafiałam na te zdjęcia, które z Tobą kojarzyłam

Rojodziejowa napisał(a)

Wygląda bosko ten zestaw kolorów. Dołączam do Sylwii - do tej pory kojarzyłam zakątek z szałwiami i ukwieconą ścianą, reszta jest dla mnie nowością. Nie wiem, jak to się stało!

I macie rację, bo ja nadal mieszkam w mieście na 550m2 gdzie mam kącik wypoczynkowy, różankę wzdłuż podjazdu i ogródek warzywny ze szklarnią.
Ale od 3 sezonów opiekujemy się działką teściów, gdzie jest ponad 3000m2 i kury. Posadziliśmy tam drzewka owocowe, maliny i trochę warzyw.