Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

lojalna_ 16:44, 20 cze 2017

Aż mi wstyd tak się slinie jak patrze na Twoje foty ....masz niesamowite umiejetnosci
malkul 16:48, 20 cze 2017

przepiekne kadry. idę jeszcze raz polukać
ryska 21:38, 20 cze 2017

Mili Goście Małgosiu, Basiu, Agnieszko, Jolu, Gosiu dziękuję.
Zawsze bardzo się cieszę jak komuś spodoba się moja twórczość foto
Mam wtedy ochotę starać się bardziej niż zazwyczaj.
Dla Was moja nowa tawułka Color Flash Lime na tle hosty Big Daddy.

Makusia 08:55, 21 cze 2017

Renatko jeśli bez fakulteciku, to tym bardziej szacuneczek, bo zdjęcia robisz artystyczne!
ryska 20:18, 21 cze 2017

Miło mi wiesz, że tu na forum same ciekawe osobistości i zdolniachy

Na balkonie od północy mam donice z begoniami i heliotropem. Ten drugi jeszcze nie kwitnie.

Na południowym pelargonia od Ivvvonki i pomodor Maskotka.
anabuko1 23:20, 22 cze 2017

Jaka biel u ciebie piękna
I begonki i pelargonki.
Śliczne .I naparstnice łądne.
I proszę nawet kwitnący len masz.Pięknie
ryska 09:35, 23 cze 2017

Aniu dla Ciebie pierwsza w moim ogródku sesja Chandos Beauty
Anda 10:23, 23 cze 2017

Chandos Beauty pewnie Cie uwiodla zapachem, co? Wg mnie przepieknie pachnie
Sliczne fotki. Tez mysle zeby jakas tawulke posadzic, albo swiecznice. Potrzebuje cos wysokiego i chudego przy siatce do sasiadow. Masz pomysla jakiegos moze?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ryska 10:46, 23 cze 2017

Pięknie pachnie ale na razie nic nie pokonało tej Diamond Eyes, nawet Schneekoppe czy Rose de Rescht pachną słabiej.
Tawułki, sadź tawułki Mam tylko 3 odmiany ale je uwielbiam. Zaraz zakwitnie Vision in Red a już teraz przykuwa wzrok. Może dlatego, że mam ich 10 sztuk w jednym miejscu
Przy siatce wysokiego, chudego, pewnie żeby wcześnie startowało i długo zdobiło.
Mam takie miejsce u siebie i rosną tam na razie liatry. Spełniają te wymagania, choć ja je przesadzę jesienią a dam tam hortensje Anabelle.
Anda 10:52, 23 cze 2017

Hmm, Diamont Eyes to miniaturka. Moze jeszcze jakas donice udaloby mi sie wcisnac...

Mam miejsce tylko na jedna tawulke. Liatry sa takie wysokie? Tak ok. 1m.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies