Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 15:58, 14 kwi 2018

Ivvvona napisał(a)
Forsycja daje po oczach Twoje brateczki widziałam dzisiaj przez szybę samochodu

Gdybyś była w okolicy to zapraszam, jestem teraz cały czas na dole ( oprócz godzin południowych, bo mam rehabilitację w szpitalu) U Ciebie pewnie kwieciście?
Ivvvona 19:30, 15 kwi 2018

Umówimy się na jakąś kawkę, na razie "obrabiam" rabatki, niby sporo już zrobione, ale dużo jeszcze przede mną.
ryska 11:18, 16 kwi 2018

Ivvvona napisał(a)
Umówimy się na jakąś kawkę, na razie "obrabiam" rabatki, niby sporo już zrobione, ale dużo jeszcze przede mną.

Zapraszam
ryska 11:20, 16 kwi 2018

Gdybyście mieli ochotę na wiosenny spacer po Wojsławicach to zapraszam

https://www.ogrodowisko.pl/watek/705-arboretum-w-wojslawicach?page=19

anka_ 12:53, 16 kwi 2018

Wspaniałą wycieczkę miałaś Renato. a i ja chociaż wirtualnie wybrałam się na spacer po arboretum. Może kiedyś w realu...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
ryska 17:39, 16 kwi 2018

anka_ napisał(a)
Wspaniałą wycieczkę miałaś Renato. a i ja chociaż wirtualnie wybrałam się na spacer po arboretum. Może kiedyś w realu...

Tak udała się i rozegrałam to strategicznie, bo wycieczka w pakiecie miała też Twierdzę Srebrna Góra i strzelnicę. Nikt z rodziny nie marudził, że wlekę ich 300 km, żeby wąchać kwiatki
Dla ciebie miodunka z arboretum.

Napia 21:34, 16 kwi 2018

Śliczne bratki. Nie wiedziałam, że te drobne tak długo kwitną. W przyszłym roku o nich pomyślę A stokrotki najśliczniejsze.
W Wojsławicach nie byłam, więc chętnie skorzystam z okazji, by obejrzeć zdjęcia z Twojego wyjazdu
paniprzyroda 21:39, 16 kwi 2018

Wycieczka super, dzięki, obejrzałam Czekam w takim razie na szachownice. U mnie na razie uva vulpis się mnoży
ryska 22:02, 16 kwi 2018

Napia napisał(a)
Śliczne bratki. Nie wiedziałam, że te drobne tak długo kwitną. W przyszłym roku o nich pomyślę A stokrotki najśliczniejsze.
W Wojsławicach nie byłam, więc chętnie skorzystam z okazji, by obejrzeć zdjęcia z Twojego wyjazdu

Dziś już zakwitły tulipany Purple Prince i szachownice kostkowate.
Z dnia na dzień coraz więcej roślin, fajna ta wiosna
Brateczki drobne na moim północnym balkonie bardzo długo się utrzymują.
Miłego oglądania i dla Ciebie z bliska magnolia " Spectrum"

ryska 22:15, 16 kwi 2018

paniprzyroda napisał(a)
Wycieczka super, dzięki, obejrzałam Czekam w takim razie na szachownice. U mnie na razie uva vulpis się mnoży

Dziś zakwitły kostkowate, tych Twoich nie mam ale sprawdziłam, że też urokliwe.
Jedna lilia Martagon się pojawiła...teraz pada deszcz, więc jutro będzie tego dobrodziejstwa jeszcze więcej.
Patrzę teraz w rabaty na puste miejsca i niedowierzam. Puste miejsce? Jakim cudem?
Nie ma opcji, jest tylko skleroza

Fajne bergenie rosną w Wojsławicach. Mają małe liście a wielkie kwiaty.
Takie dwie wpadły mi w oczy "Abendglut" i 'Morgenrote"