No, Lilko-Alinko, jak Ty jesteś amatorem............... TAKI ogród...!!! Mnie by nawet do głowy nie przyszło, żeby radzić się w sprawie jakichkolwiek zmian, ja jestem taka spontanicznie och-achowa... A tu masz! Fachowcy się wypowiadają - jednak mają oko, że może być jeszcze ładniej, lepiej... Za obwódkę z bukszpanków własnej roboty dostajesz ode mnie 5-tkę z koroną! Moje sadzoneczki już 3 lata w doniczkach i ani drgną! Kulka w donicy już 5 lat wegetuje...
Masz świetne pomysły na różnorodność rabat, ale i możliwości! Iluż roślin ja nie mogę mieć ze względu na brak cienia (jeszcze...). A u Ciebie jest wszystko! Nawet ziemniaki! Ile ja jednak mam tu z Wami wspólnego! (nawiązuję do własnej przygody z ziemniakami...) Miejsca masz tyle, że nawet houtujnia się panoszy całymi łanami!!! I to jest dopiero efekt! I nie narzekaj na pomieszanie stylów, bo to jest Twój ogród i taki ma pozostać! Z Twoją duszą i Twoimi pomysłami. A te masz świetne i kropka! Jestem zachwycona! I kropka.
Zdaje się, że zdążyłam na „setkę”? Kwiatuszek dla Ciebie. Hortensja Rosita...
Uważaj na zdrówko, życzę NAJLEPSZEGO! Ta skądinąd paskudna zima daje Ci szansę odpocząć, ale główką możesz dalej pracować! Wiosną będzie jak znalazł!

Pa!