Jakie Ty masz piękne murki z przepieknego kamienia. Kiedys krempowałam sie to napisac ale bardzo zazdroszcze.Tak pieknie równiutko pocięty.Super superowy.
Krysiu te krzewy to berberysy aurea . czasem formuję , ale powiem szczerze że wolę takie naturalne . jednak muszę je ograniczać , bo strasznie żywotne . imponujące efekty pracy ....... mmmmm to brzmi nie źle. ciekawe tylko dlaczego dzisiaj chodziłam po ogrodzie z zeszytem i spisałam całą kartkę przeróbek . może coś w mojej głowie nie tak
BOGDZIU - ten murek to jedno z nielicznych dzieł w ogrodzie autorstwa mojego MĘŻA. ......ale coraz chętniej się wypowiada w sprawie ........i to już jest pocieszające
Ja dzisiaj kupiłam berberis thunbergii Maria do kompozycja na moja rabatę podwyzszona ,ale ten aurea bardzo mi sie podoba Alinko co Ty chcesz przerabiac ,masz juz gotowy ogród no oprócz zaczętego koło
Alinko, przyleciałam się przywitać.
Muszę się przyznać...,że często tu przesiaduję...
Masz piękny, a w dodatku oryginalny ogród. Ta przestrzeń...
Doceniam i pozdrawiam.
Dużo się od Ciebie nauczyłam...
Ach, zapomniałabym...te Twoje czerwone paznokcie...zawstydziłaś mnie
no przyznam że mój w tej czołówce wypada słabo , ale to nie wyścigi i nie zawody , czyj piękniejszy . uważam że w każdym wątku i ogrodzie jest zawsze coś pięknego i ciekawego a ważne na ogrodowisku jest to żeby się czegoś nauczyć i wymienić doświadczeniami
a moje czerwone paaaluchy .......no cóż taka mam babską słabość , przez co już nie raz zostałam posądzona że nie pracuję w ogrodzie sama ....a ja tylko kocham skórzane rękawice w ogrodzie i szanuje sobie łapki
Szukałam czerwonych paznokci ,poddaję się
Co do czołówki ...Skromna jesteś masz pięknie! Zadbana i zagospodarowana działka .Zabrzmiało roboczo,ale to urocze miejsce w czołówce się znajduje .