nie wierze sama sobie . znowu wpadłam w szał zakupów ....a już tak dobrze mi szło .kupowałam tak
ooooociupinkę. ale teraz wszędzie promocje .....no i co z tym zrobić
Clematis włoski Kermesina
róże ;
Garden of Roses
Blühwunder 82
Fortuna
trawy i bylinki ;
skoro o powojnikach było , to jeszcze był u mnie piękny Prezident , ale wtedy nie znałam sposobu na uwiąd i padł . ale ...kiedyś dostrzegłam że wyszła mała gałązka z korzenia po roku czasu .
przesadziłam na ogrodzenie , na żwirową . może na wiosnę się zabierze do życia
Alinko, piękne masz clematisy ja przez ten uwiąd straciłam też Presidenta oraz Violet Elizabeth z przepisu na miksturę chętnie skorzystam. Rozumiem, że podlewamy wiosną?
tak wiosna . a nawet powtarzamy w lecie . to nie chemia , więc nie przedobrzymy . natomiast w zimie wysypuje pod powojniki popiół drzewny z kominka . super dobrze pasuje powojnikom . to im bardzo pomaga . Popiół (drzewny) zawiera dużo wapnia, trochę potasu i fosforu. powojniki zaś to uwielbiają .
Alinko-fajne zakupy! I ładnie w tym tygodniu do sadzenia będzie. Aż Ci zazdroszczę, róże o tej porze tak tanio można kupić. I trawy porwałaś z rozbiegu, szczególnie ta Rotsilber mnie intryguje?nazwę gdzieś zasłyszałam ale nie wiem z czym kojarzyć?
Psycholog Ci nie potrzebny. Tylko pomoc w sadzeniu, a nie mogłaś tak wcześniej kupić jak ja byłam do pomocy??