Mela----- jest i tak mi się spodobały u Marty że bez chwili zastanowienia zamówiłam u niej .ale w tym roku zmarniały mi najstarsze czosnki fioletowe giganty , muszę je wysadzić i osuszyć i to już ......mamo tylko kiedy
Renata ---- urodziny syna - sprawa pierwszej wagi . jednak zapraszam w innym terminie . w końcu są wakacje .po spotkaniu urlopuję się w ogrodzie bez końca i bez opamiętania . chyba sobie nawet basen kupię i niech mnie nikt nie rusza .zapraszam
Grażynko ---rak do pomocy mam sporo , ale dzięki za chęci , ty masz za zadanie dobrze się bawić i z dziewczynami się nagadać za wszystkie czasy , bo na południu nie często mamy spotkania
Zeta ---- pozdrawiam serdecznie roztocze
Kindzia ---Kasiu no przecie już napisałam ,że będzie do wyrwania to jak teraz wyrwę . nie martw się damy sobie radę , będziem rwać obie . jeszcze zostało sporo siewek . starczy
Marzenka ---czosnki sadż bo nawet w połowie te fotki nie oddają tego widoku . nie mogłam ogarnąć aparatem całej rabaty a te kuleczki wyglądają jakby fruwały w powietrzu . do traw idealne
Ulka ---- wszystko przed tobą , z rabatami idziesz jak burza , więc sierpień za pasem i można sadzić