Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród u stóp klasztoru

Ogród u stóp klasztoru

anna_g 09:41, 22 lip 2013

alinak napisał(a)

Kasia a to mnie zmartwiłaś ...a jak nikt nie będzie chciał ?

Alinko masz lawendę na zbyciu??? Myślę, że nie musisz się martwić coby nikt nie chciał (nie wiem czy dobrze zrozumiałam). Ja bym ciut jeśli można to chętnie... Ja mam kotkę "na zbyciu"... ale jakoś też na razie nikt nie kce... Może tak w zamian za lawendę
Pysznogłówki urokliwe i te jeżówki także. Dzionek wspomnieniowy... musiał być bardzo miły...
Pozdrawiam
Mala_Mi 13:44, 23 lip 2013

Nadrabiam do tyłu... i sie uśmiałam.... zaraziłam cię tym i owym?? Wydawało sie to niemożliwe, bo wbrew pozorom mamy bardzo podobne ogrody
alinak 22:29, 24 lip 2013

Ania asc-------------- zaraziłaś i to niejednym . a ogrodów wybacz porównywać nie będę , bo blado bym wypadła

anna -g------------- lawenda ..a jakże czeka na plewienie i masa rozplenicy Hameln , no i oczywiście werbena patagońska tak uwielbiana na forum .
miałam to do doniczek wysadzić , ale w obawie przed upałami . zastawiłam w ziemi . z doświadczenia wiem że po wyrwaniu siewek i posadzeniu do ziemi dużo szybciej przyjmuje się a w doniczce to połowę siewek marnieje i pada .

dziękuje odwiedzającym z miłe słówka jak miodzik płynące . ale i tak mam lekkiego stresa z powodu tego upału . no jakby nie patrzeć źle się modliłam .
Bogdzia 22:49, 24 lip 2013

alinak napisał(a)
a ja mam Bożenko do napisania ,że baardzo dziękuje za piękną fotkę cytrynka . z wiadomego powodu mało teraz buszuje na forum .

Alinko nawet nie zaglądam do Ciebie bo mi tak zal że nie pojadę. Wolę nie czytac i nic nie wiedziec ale na wątku spotkaniowym dziś byłam ( nie wytrzymałam) i widziałam że weselicho się szykuje.Wszystkiego dobrego życzę , na pewno bedzie fajnie żeby Ci tylko całego ogródka nie zadeptali jak tyle ludzi przyjedzie.
Rench 22:59, 24 lip 2013

Strasznie żałuję,ze nie mogę być na spotkaniu. A tak blisko

Mam nadzieję na obszerną relację
Pozdrawiam
Milka 23:00, 24 lip 2013

Alinko, odczytaj priv. buziam i tuliskam
Mala_Mi 23:02, 24 lip 2013

Alina - przesadzasz.. wychodzi stres przedspotkaniowy Byłaś u mnie i widziałaś ..
Luzik...
Sebek 23:14, 24 lip 2013

Alinka pewnie ryje w ogrodzie A jak nie to pracuje w domu

Pozdrawiam i duużo energii życzę
anna_g 23:23, 24 lip 2013

alinak napisał(a)

anna -g------------- lawenda ..a jakże czeka na plewienie i masa rozplenicy Hameln , no i oczywiście werbena patagońska tak uwielbiana na forum .
miałam to do doniczek wysadzić , ale w obawie przed upałami . zastawiłam w ziemi . z doświadczenia wiem że po wyrwaniu siewek i posadzeniu do ziemi dużo szybciej przyjmuje się a w doniczce to połowę siewek marnieje i pada .

dziękuje odwiedzającym z miłe słówka jak miodzik płynące . ale i tak mam lekkiego stresa z powodu tego upału . no jakby nie patrzeć źle się modliłam .

Alinka to super - już dawno nie plewiłam bo po remoncie to ino sprzątać i sprzątać muszę - to ja jeszcze do antykomarola, szpilek, ogorkow i czego tam jeszcze dobiorę rękawice i doniczkę

Powiedzenie "uważaj o co prosisz bo sie spełni" nie jest takie całkiem bezpodstawne - dobrze się modliłaś - żeby nie padało Może nie będzie tak źle - mimo wszystko jakby lało to byłoby gorzej... Damy radę - tylu Ogrodowiczan na raz to musi być ok.
Madzenka 06:27, 25 lip 2013

Alinko w tej temperaturze i tłumie i tak rabat nie będzie widać