Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród u stóp klasztoru

Ogród u stóp klasztoru

aleksandra_k... 15:17, 30 lip 2013

Kasia , Kindzia , --------- wciąż żyje spotkaniem . nawet nie wiecie ile radości zostawiliście u nas w rodzinie . wciąć tylko o was rozmawiamy. a sąsiadka powiedziała że w życiu nie widziała tyle pozytywnej energii w jednym miejscu .

Teesko ------ gdybyś zobaczyła w realu to powiedziałbym ci że skarpa wciąż największą niewiadomą .. tyle obsadzonych okrywowych a nie wiadomo co zostanie .cały czas w fazie eksperymentu.
z okrywowych posadzony bluszcz , irga ,
za pasem cisów komarowiec , ( który już na pewno wyeksmituję ).rosną też berberysy, pomalutku ale to one mają zakryć spad skarpy . przyprawia mnie to miejsce o ból głowy .ale i tak wygląda lepiej niż wtedy

w 2009

2013

aleksandra_k... 15:19, 30 lip 2013

dziewczyny znowu jestem zalogowana jako moja córa Aleksandra i nie mogę się wylogować . ale to wszystko pisze ja Alinka
Kondzio 15:29, 30 lip 2013

aleksandra_kumorowska napisał(a)
dziewczyny znowu jestem zalogowana jako moja córa Aleksandra i nie mogę się wylogować . ale to wszystko pisze ja Alinka
hi hi hi poznaje hi hi hi a nie wstawiamy zdjęć hi hi hi do jutra
alinak 15:29, 30 lip 2013

już w porządku
Kondzio 15:30, 30 lip 2013

alinak napisał(a)
już w porządku
tu też sa chłopcy hi hihi
alinak 15:44, 30 lip 2013

no tak z przyzwyczajenia piszę ...oczywiście poprawiam się kochani . chciałam dzisiaj poobcinać zaschłe liliowce a tu pada . ale w sumie to sie bardzo cieszę . ziemia spragniona
grazyna 15:54, 30 lip 2013

Ależ piękna metamorfoza skarpy !

Alinko, my też (ja i Romek) nadal wspominamy spotkanie u Ciebie. Nie możemy wyjść z podziwu, jak to logistycznie perfekcyjnie rozwiązałaś Brylowałaś wśród nas, a Twoje córki, siostrzenica, mąż,sąsiadka, i jeszcze inni zajmowali się nami jakby szkołę obsługiwania przeszli
Taką grupę ludzi obsłużyć !

A potem posprzątać po nas

Szacunek wielki !

Ściskam wirtualnie
Kindzia 19:45, 30 lip 2013

W pewnym momencie zgłupiałam i musiałam zobaczyć na czyim wątku jestem..ale nie jest jeszcze ze mną tak źle

Ale się rozrosło...w tak krótkim czasie!!!!!!! Teraz się nie dziwię, że przez skrzynkę przesiewasz, warto...jakie efekty...
Madzenka 21:40, 30 lip 2013

Niesamowicie ogród dorósł. Podziwiam podjazd. Dopiero wczoraj zobaczyłam jak piękny i duży masz ogród.
ewa004 22:02, 30 lip 2013

Alinko bardzo się ciesze że spotkanie się udało ,zresztą nie mogło być inaczej
Ogród pokazany innym okiem nic na swej urodzie nie stracił ,wypieściłaś go że mucha nie siada

Pozdrawiam cieplutko