IRENKA ---ja mało pokazuję ? toć co stronka jakieś fotki ...no dobra w jesieni pokaż więcej jak już z tarasików i ogródków zejdziemy w ziąb do domku . Krwawnik oczywista chce i oczekuje na pv
JOANKA ----wiesz jak jest z rubrum ?. wszystko zależy w jakiej strefie mieszkasz. zimuj w piwnicy i eksperymentuj
KINDZIA --- teraz dopiero widzę jak forum gna . dopiero były upały a już po nich . kaktusy maja mam nazywała jak się jej podobało . nigdy nie zgłębiała na ich temat wiedzy
GUSIAŻ -----Agnieszko zapraszam , wakacje pomalutku maja się ku końcowi , ale przecież nic nie broni sie spotkać . napisz kiedy możesz wpaść
KASIEK ---Kasiu śmiej się ,śmiej , będziesz dłużej żyć ...choćby do kwiatków
ASC -ANIA ----macham też zdrowo i zamaszyście
ZAWITKA ---Halinko dzięki za rady dotyczące kręgosłupa . pomalutku robić wszystko powinnam z tą dyskopatią, albo w ogóle ogród zapuścić w chwasty ... to wtedy sam się wyleczy
PSZCZELARNIA ---- Ewka -moja laba sie skończyła . w niedzielę następni goście--odpustowi . jak zrobisz stolik to koniecznie pokaż na forum
GABRIELA -----OJ Gabrysiu przyjadę na 100 , ten tarasik mnie bardzo intryguję , jak i cały ogród . szykujesz cacko