Witaj Kasiu miło, że znalazłaś chwilkę aby zagościć u mnie często wspominam nasze spotkanie i Twój ogród nawet ostatnio .... w piątek w nocy i w niedzielę w nocy..... bo przejeżdżaliśmy koło Ciebie pędząc na Hubertusa a zaraz potem do domu mogłaś puścić chociaż sygnał , że pędzisz, pomachała bym A wiesz, że nawet o tym myślałam ...ale późno już było, po północy i sądziłam, że śpicie i nie chciałam budzić ale uśmiechnęłam się przy drogowskazie i wspomnieliśmy z mężem pytał czy zajeżdżamy ostatnio te podróże są dla nas bardzo męczące, bo zmęczeni jeździmy, a potem ostatkiem sił docieramy do celu. Wolę jednak podróżować latem Kasiu, przecież wiesz, że ja bardzo późno chodzę spać światło w moim pokoju dostrzeżesz jeszcze o 1 a czasami 2 w nocy
Witaj Kasiu miło, że znalazłaś chwilkę aby zagościć u mnie często wspominam nasze spotkanie i Twój ogród nawet ostatnio .... w piątek w nocy i w niedzielę w nocy..... bo przejeżdżaliśmy koło Ciebie pędząc na Hubertusa a zaraz potem do domu mogłaś puścić chociaż sygnał , że pędzisz, pomachała bym A wiesz, że nawet o tym myślałam ...ale późno już było, po północy i sądziłam, że śpicie i nie chciałam budzić ale uśmiechnęłam się przy drogowskazie i wspomnieliśmy z mężem pytał czy zajeżdżamy ostatnio te podróże są dla nas bardzo męczące, bo zmęczeni jeździmy, a potem ostatkiem sił docieramy do celu. Wolę jednak podróżować latem
Witaj Kasiu miło, że znalazłaś chwilkę aby zagościć u mnie często wspominam nasze spotkanie i Twój ogród nawet ostatnio .... w piątek w nocy i w niedzielę w nocy..... bo przejeżdżaliśmy koło Ciebie pędząc na Hubertusa a zaraz potem do domu mogłaś puścić chociaż sygnał , że pędzisz, pomachała bym
Witaj Kasiu miło, że znalazłaś chwilkę aby zagościć u mnie często wspominam nasze spotkanie i Twój ogród nawet ostatnio .... w piątek w nocy i w niedzielę w nocy..... bo przejeżdżaliśmy koło Ciebie pędząc na Hubertusa a zaraz potem do domu
Witaj Kasiu miło, że znalazłaś chwilkę aby zagościć u mnie
Coś się nam nasze ogrodowisko zatkało nie mogłam połączyć się od 19 ale już jest dobrze
Coś się nam nasze ogrodowisko zatkało nie mogłam połączyć się od 19 ale już jest dobrze okropne są te chwile, kiedy nie możemy mieć ze sobą kontaktu
hej Aniu, ale fajna fotke dałaś