Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rajski ogród Ani

Rajski ogród Ani

Madzenka 17:06, 09 gru 2012

Aniu a gdzie Ty trzymasz te wszystkie kwiaty? U mnie miejsca w domu by zabrakło
an_tre 17:44, 09 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Aniu a gdzie Ty trzymasz te wszystkie kwiaty? U mnie miejsca w domu by zabrakło
Marzenko nie jest tak tragicznie kwiatuszki rosną w małych doniczkach i z łatwością mieszczą się na parapetach
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
EPODLAS 18:30, 09 gru 2012

Aniu, nie raz oglądałam twój kolorowy ogród, pełen kwiatów, a tu okazuje się, że masz i kolorowe parapety. Najbardziej mnie zaskoczyły kwitnące anemony w doniczkach. Piękne i nigdy bym nie wpadła, żeby je zabrać do domu. Po za tym wszystkie kwiaty śliczne.
an_tre 18:48, 09 gru 2012

EPODLAS napisał(a)
Aniu, nie raz oglądałam twój kolorowy ogród, pełen kwiatów, a tu okazuje się, że masz i kolorowe parapety. Najbardziej mnie zaskoczyły kwitnące anemony w doniczkach. Piękne i nigdy bym nie wpadła, żeby je zabrać do domu. Po za tym wszystkie kwiaty śliczne.
Bożenko cały czas stały na dworze nawet jak był lekki przymrozek, po powrocie z Gdańska wstawiłam je do zimnej altany, ale jak przycisnął mróz postanowiłam zabrać je do domu i stoją sobie w doniczce na stole w jadalni i mogę cały czas cieszyć się ich widokiem
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
barbara_kraj... 18:52, 09 gru 2012

Jestem i podziwiam tę gamę barw, o którą o tej porze roku trudno. Grudniki kwitną Ci obficie, niepotrzebnie się martwiłaś.
A zawilcami jestem pozytywnie zaskoczona
Moje fiołki kwitły równocześnie i równocześnie przekwitają.
Tylko kwitnące storczyki cieszą oczy. Mam tę samą co Ty odmianę i właśnie kwitnie
Celina 19:01, 09 gru 2012

an_tre napisał(a)
całą jesień aż do teraz kwitnie storczyk

Kolorek, cud!
dajana 19:16, 09 gru 2012

an_tre napisał(a)
Zabrałam do domy, żeby chronić przed mrozem kwitnące anemony teraz donica z nim zdobi mieszkanie niech sobie kwitną tak długo jak chcą, a co

Pierwszy raz widzę takie kwiatki,, chodzi o anemony,,, jakie one śliczne szczególnie ten niebieski .Storczyki też bardzo lubię Nie mam w domu ani jednego kwiatka a u ciebie takie piękne lato
monitka 19:19, 09 gru 2012

Aniu piękne fotki pokazujesz zarówno te z dalszej jak i bliższej okolicy No i jak ślicznie kwiatowo i kolorowo u Ciebie!
pozdrawiam
KasiaWB 19:24, 09 gru 2012

Przyszłam i nacieszyłam oczy i duszę zimowe zdjęcia ogrodu i nie tylko, w tym świerki i jabłonki piękne wspaniale, że masz teraz parapetowy ogród i takie bogactwo kwiatów na święta chyba kupię sobie nowego storczyka, bo z kwiatów u mnie tylko hortensje i lawenda, oczywiście już suche )
Pozdrawiam
Urszulla 19:25, 09 gru 2012

Rezydencję Mikołaja dzieci obejrzały.....A drzewko w ogrodzie śliczne......zastanawiałam się czy prawdziwe czy sztuczne dekoracje?....a grudniki kwitną jak szalone