Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

pasjonatkaam... 12:41, 02 wrz 2014

kosolka napisał(a)

Bo niestety taka jest prawda, kiedyś mówiło się "Ucz się, tylko wtedy coś w zyciu osiągniesz" A teraz już nie bardzo. Żałuję czasem że nie wyuczyłam się jakiegoś fachu prostego, tradycyjnego, zawsze potrzebnego. I robiłabym na swoim. W sumie, jeszcze wszystko przede mną

doszłam do takich samych wniosków,zawód konkret-niekoniecznie nawet wyzsze wykształcenie ale fach plus pasja= sukces
pasjonatkaam... 12:45, 02 wrz 2014

marta_d napisał(a)
więc stwierdzam, że czas studiowania to czas stracony i na pewno jeśli będę miała dzieci nie będę ich na siłę wysyłać na studia, bo tak się składa, że koledzy, bądź koleżanki, które kończyły zawodówki lepiej na tym wyszły... dziś jeden ma własną dobrze prosperującą piekarnię, drugi firmę budowlaną i jakoś się kręci

uważam tak samo i wcale nie będę dzieci namawiała na studia chyba,że zdecydują się na medycyne bo to jedyne studia,które się opłaca zrobić!
Gocha 12:46, 02 wrz 2014

Olu dziękuję za przepis i posdrawiam
kosolka 12:52, 02 wrz 2014

pasjonatkaamatorka napisał(a)

uważam tak samo i wcale nie będę dzieci namawiała na studia chyba,że zdecydują się na medycyne bo to jedyne studia,które się opłaca zrobić!

To samo moim mówię - albo lekarzem albo adwokatem I córka to chce sprzedawać w sklepie ()a młodszy mówi "Nieee.. Tam nie zarobisz pieniążków! Lekarzem musisz byc"
pasjonatkaam... 12:55, 02 wrz 2014

moja na ta chwilę chce być lekarzem ale to dopiero 11 latka,jeszcze bedzie miała trochę pomysłów na siebie
pasjonatkaam... 12:57, 02 wrz 2014

napisałam do Cię pw
kitek81 13:52, 02 wrz 2014

zrobiłam cukinię w curry z Twojego przepisu zalewa smaczna, więc pewnie wszystkim domownikom podpasuje dzięki za przepis :*
kosolka 13:53, 02 wrz 2014

kitek81 napisał(a)
zrobiłam cukinię w curry z Twojego przepisu zalewa smaczna, więc pewnie wszystkim domownikom podpasuje dzięki za przepis :*

Mam nadzieje Fajny smaczek daje ten lisc selera
Zuzula 14:21, 02 wrz 2014

Heh, popracowałam i przyszłam zobaczyć, co słychać.
Przyrost na wątku wielki, a tu fotek zero. Tylko egzystencjalne przemyślenia.
Zdadzam się. Mechanik, czy fryzjer zawsze będzie miał kasę, a studia, pfff. Dziesięć lat temu straszyli nas w pracy, że zostaną tylko ci z wyższym i ewentualnie w trakcie. Zaczęłam więc, skończyłam. Minęły lata całe, a pracują wszyscy jak pracowali. Wywaliłam w błoto ze dwa dobre samochody...

Jeśli nie widziałaś kota niszczyciela, pokażę Ci swoją kocicę, jak tylko założę wątek. Waga 300g. Wiek 5 m-cy. Spustoszenia maksymalne. W domu i w ogrodzie. Plus pogryziony i podrapany pies (rasy wilczuromix) ważący 30 kg.
kosolka 14:25, 02 wrz 2014

Zuzula napisał(a)

Jeśli nie widziałaś kota niszczyciela, pokażę Ci swoją kocicę, jak tylko założę wątek.

No to weź sie i załóż,co? Będzie fajnie