Czytam strone po stronie -wcześniej na rabacie przy domu zaproponowała bukszanowe kule lub czasze ale też sześciany to dobrze bo widzę że kulek nie lubisz a ja je mam - ups jaka wpadka!
Mój tata dla mnie je ukorzenia. W interencie czytałam, że najlepszym miesiącej jest sierpień. Ale podstawa - gałązki muszą być zdrewniałe nie młode - mięciutkie
Z tym ukorzenianiem to nie taka prsota sprawa - niektóre ukorzeniają się dłużej niż rok. A po rku korzeń niebywałej wielkości - 1cm
Trzeba być cierpliwym człowiekiem
Asiu, wiesz jak się cieszę że tu u mnie jesteś i oglądasz i mi doradzasz? Ale już nie panuje nad powiekami Dobrej nocy, rano zaraz zobaczę co tu nowego mi napisałaś
Tutaj???
Ja trafiłam na O. w marcu a kulki miałam wcześniej - albo je się lubi albo nie - to tak jak z floksami, ktoś u Ciebie napisał, że sa nowe byliny a to jest stary kwiat, kwiat naszych babć a Ty i tak je lubisz. Ktoś mi kiedys powiedział, ze jałowce nadają się na cmentarz a ja i tak zdanie nie zmieniłam i wszędzie nim wyścielam rabaty. Taka ze mnie konserwa. Wszystko co jest moim zdaniem piękne nie musi się komuś podobać. Podstawa - robimy ogród dla siebie.