Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

kosolka 09:03, 25 mar 2015

Viola napisał(a)

Teraz już tylko gooopia

Violka!!! Gooopolu
kosolka 09:07, 25 mar 2015

Kopiuję sobie od Ani Monteverde

"powojniki możesz sobie w marcu podlać jednorazowo miksturą z nadmanganianu potasu i czosnku .
przepis ; na wiadro (8l. ) wody rozpuść 7 -8 tabletek nadmanganianu potasu ( takiego do kapania dzieci )
i pałę czosnku. zmieszaj dobrze i podlej . to na uwiąd powojników dobre"

Viola 09:23, 25 mar 2015

kosolka napisał(a)
Kopiuję sobie od Ani Monteverde

"powojniki możesz sobie w marcu podlać jednorazowo miksturą z nadmanganianu potasu i czosnku .
przepis ; na wiadro (8l. ) wody rozpuść 7 -8 tabletek nadmanganianu potasu ( takiego do kapania dzieci )
i pałę czosnku. zmieszaj dobrze i podlej . to na uwiąd powojników dobre"

A ja myślałam, że kolor bardzie fioletowy mają
LewOgrodowy 09:26, 25 mar 2015

kosolka napisał(a)

Monia, trawa to tu na zdjęciach nie wygląda akurat najdorodniej - musimy się za nią zabrać. W sobotę planujemy wertykulację, grabienie i potem nawożenie. Mam nadzieje ze bedzie taka jak w ubiegłym roku po zabiegach!
Mieszkamy na wsi, 10 km od miasta

E tam, nie chodzi o jakość trawy, tylko przyciągający klimat, fajne fluidy.
Viola 09:45, 25 mar 2015

Iwk4 napisał(a)

Ha, ha, dobre
A dlaczego M chciał wypasione i różowe? Jak najedzone, to w kompoście już nie chciałoby im się pracować

Różowe, żeby mi do sweterka pasowały
waldek727 16:09, 25 mar 2015

Viola napisał(a)

Różowe (dżdżownice), żeby mi do sweterka pasowały

Gdzieś u kogoś na forum czytałem, że właścicielka domu z ogrodem jest wściekła na developmenta za kolor dachówki. Pisze, że nic nie może sobie do niej dobrać.
Dla mnie jest to trochę niezrozumiałe, ponieważ teraz w sklepach gama kolorów butów, torebek, biżuterii i innych różnych ciuszków jest tak bogata w swoim asortymencie, że z powodzeniem mogłaby sobie coś dopasować do koloru dachu.
pasjonatkaam... 17:14, 25 mar 2015

waldek727 napisał(a)

Gdzieś u kogoś na forum czytałem, że właścicielka domu z ogrodem jest wściekła na developmenta za kolor dachówki. Pisze, że nic nie może sobie do niej dobrać.
Dla mnie jest to trochę niezrozumiałe, ponieważ teraz w sklepach gama kolorów butów, torebek, biżuterii i innych różnych ciuszków jest tak bogata w swoim asortymencie, że z powodzeniem mogłaby sobie coś dopasować do koloru dachu.

Waldku ,przecież barwa dachówki to najistotniejsza kwestia w kompletowaniu garderoby!! aż cięzko uwierzyć,że istnieją takie dziwolągi..
pozdrówka!
Viola 17:56, 25 mar 2015

waldek727 napisał(a)

No brawo Waldek, mało który facet wie o co chodzi z tymi kolorami
kosolka 18:34, 25 mar 2015

Wypatrzyliśmy w trawniku taka rodzinkę. Największy miał ok.4cm! Wie ktoś co to i czy to groźne?

Viola 18:35, 25 mar 2015

Obcy normalnie, ja bym uciekała