Kosolko, ja Ci w tej kwestii nie poradze bo róże Ci u mnie paskudne mimo iz z królewskiego rodu ponoć.
Jedna rada taka: nie ufać sprzedawcom w szkółkach i kupować na Rossarium - i tego się trzymam po moich wiosennych zakupach
Tak, własnie robię liste chciejstw od nich - tych mniej popularnych. Bo maja największy wybór. Chcę pomponellę, Queen of sweden własnie, artemis lub glamis castle (wciąz czekam na pomoc w wybirze! ) i patrzę sobie co by tu jeszcze za jednym zamachem.. Niestety nie mają Stephanie Baronin, bedę musiała jesienią z innej szkółki kupic, też w tylko jednej znalazłam. Teraz będę kupowała fairy i new dawn, ale to u nas na miejscu, nie z netu.
A dziś W KOŃCU przyjdzie przesyłka z szałwią.. Jak zawsze trochę sie obawiam jak bedzie wyglądała.. Trochę jej zamówiłam, więc mam nadzieję że bęzie dobrze! I po południu będe sadzic
Muszę zacząc grać w jakieś loterie, czy może do radia smsy wysyłać... No wiecie co.. Jak już pisałam - cebule zamówiłam na wrzesień. Listę bylin mam - do realizacji. Iglaki będą potrzebne - lista powstaje. A dzis do tego doszła lista róż.. I chyba musze wyleźć z internetu bo ona się wciąz wydłuża!!!