Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz ogród - wspaniała przygoda czy czarna magia

Nasz ogród - wspaniała przygoda czy czarna magia

bdan 07:46, 22 maj 2015

Widze, że już plany konkretne się robią. Będę podglądać
Ewa_w_ogrodzie 10:44, 22 maj 2015

Sylwia dzięki ze wpadłaś lecę do ciebie.
Danusiu witam Cię, nigdy nie będę mieć tak elegancko jak Wy, ale coś tam robimy, zaglądaj jak najbardziej, bo to też motywuje do dzialania
malgorzata_s... 14:37, 22 maj 2015

Witaj EWO. Nie wiem jak to się stało że ja jeszcze do prawie krajanki nie zajrzałam Piękny domeczek i widoki ale teren trudny.Widzę jednak że nieźle sobie radzisz Pozdrawiam
Ewa_w_ogrodzie 21:11, 22 maj 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Witaj EWO. Nie wiem jak to się stało że ja jeszcze do prawie krajanki nie zajrzałam Piękny domeczek i widoki ale teren trudny.Widzę jednak że nieźle sobie radzisz Pozdrawiam

Jesteś kochana Gosiu że tak piszesz, ale wiem ile braków u mnie, ale na żywo wygląda trochę lepiej niż na zdjęciach nie wiem czemu tak jest. A jak będziesz może wakacyjnie lub weekendowo albo chociaż niedzielnie w Wiśle, to koniecznie daj znać, Zapraszam na naszą górkę.
07_Rene 22:45, 22 maj 2015

Przychodzę z rewizytą i okazało się, że już śledziłam Twoje plany ogrodowe Ja też walczę z tojeścia rozesłaną. Sieje się jak głupia, wszystko zarasta i tylko w niej slimaki siedzą. Pozdrawiam

ps. ta trawa o którą pytałas to turzyca ptasie łapki
sylwia_slomc... 23:30, 22 maj 2015

Buu a ja sobie tojeść rozesłaną w zeszłym roku przyniosłam bo bardzo mi się spodobała jako roślina okrywowa.
Ewa_w_ogrodzie 12:33, 23 maj 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Buu a ja sobie tojeść rozesłaną w zeszłym roku przyniosłam bo bardzo mi się spodobała jako roślina okrywowa.

Nie martw się bo ta rozesłana chyba ma delikatniejsze korzenie też myślę o niej między cisami cytuję za zielonym ogródkiem "Najlepiej sadzić ją bezpośrednio do gruntu między innymi roślinami - wypełni wolne przestrzenie, nie przeszkadzając przy tym innym roślinom." i ponoć obcinać rozchodzące się w niechciane miejsca pędy zanim się ukorzeni.
Ewa_w_ogrodzie 12:35, 23 maj 2015

07_Rene napisał(a)
Przychodzę z rewizytą i okazało się, że już śledziłam Twoje plany ogrodowe Ja też walczę z tojeścia rozesłaną. Sieje się jak głupia, wszystko zarasta i tylko w niej slimaki siedzą. Pozdrawiam

ps. ta trawa o którą pytałas to turzyca ptasie łapki

Dzięki za podpowiedź ładne te ptasie łapki pomyślę może gdzieś u mnie zagoszczą
Ewa_w_ogrodzie 12:37, 23 maj 2015

Mam teraz w planach rabatkę żółto fioletowo- niebieską, zobaczymy co wyjdzie, czekam na roślinki i na to żeby robotnicy dokończyli elewację bo inaczej zadepczą roślinki.
sylwia_slomc... 22:06, 23 maj 2015

Fajny zestaw kolorów wybrałaś. Ciekawa jestem co posadzisz.