Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Karabela 18:59, 13 maj 2016

DanusiU uwielbiam niezmiennie Twój ogród. Mogłabym oglądać non stop
buziaki
GorAna 20:01, 13 maj 2016

Widzę Danusiu, że mamy podobne, lub takie same odmiany tuluanów
Moje też spaliło słońce
Twój ogród zawsze jest piekny
Pozdrawiam
Kasia_CS 20:08, 13 maj 2016

Danusiu, wszyscy czerpią od Ciebie pełnymi garściami Ja się jakoś zawiesiłam chwilowo na oglądaniu ogrodów, a tu tyle artykułow Twoich przede mną... kiedy ja to nadrobię...
agapant 21:48, 13 maj 2016

Danusiu, ogród marzenie. Oglądać, oglądać, oglądać. Mnie urzekają Twoje pojemniki i dodatki do ogrodu, łączysz je z takim wyczuciem. Pozdrawiam.
AlKa 15:48, 14 maj 2016

Piękne zestawienia tulipanów. Widzę, że muszę na jesień dosadzić mocniejsze kolory bo same bladawce u mnie. No ale od kogo jak nie od Ciebie trzeba się uczyć
Luteczka 01:13, 15 maj 2016

Danusiu u Ciebie jak zawsze pięknie
Piękne kolory, tulipany, donice, no wszystko
Twój ogród wydaje mi się taki czarodziejski, tajemniczy, baśniowy i to mi się podoba
Pozdrawiam
Gardenarium 11:44, 15 maj 2016

Dziękuję miłym gościom za wizytę. Luteczka, czyżby pierwszy raz?

Pozdrawiam.
W sobotę lało, a my wyciepywaliśmy ostatnie niedobitki z ogrodu, żeby wyglądał jak nowy. Zmokliśmy, a ogród jeszcze nie wygląda, jeszcze trochę

Za to polatałam z nowymi nabytkami doniczkowo-wazowymi i przymierzam, gdzie co ustawić.

Od sąsiada prześwity się zrobiły, bo wyciepał pnie od tui i jego niebieskie plandeki prześwitują teraz na moim tarasie

Myślę, czy nie dać tam maty wiklinowej. nie znoszę ich, ale może nie będzie źle?

Obserwujemy czy lanie preparatem Larvanem dało coś, i czy populacja opuchlaków się zmniejszy.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:46, 15 maj 2016

AlKa napisał(a)
Piękne zestawienia tulipanów. Widzę, że muszę na jesień dosadzić mocniejsze kolory bo same bladawce u mnie. No ale od kogo jak nie od Ciebie trzeba się uczyć

Jak najbardziej, mocny kolor się przyda. A u mnie teraz zakwitł super róż blady, w sam raz do ciemnych

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:46, 15 maj 2016

agapant napisał(a)
Danusiu, ogród marzenie. Oglądać, oglądać, oglądać. Mnie urzekają Twoje pojemniki i dodatki do ogrodu, łączysz je z takim wyczuciem. Pozdrawiam.

Dziękuję, teraz już spore zagęszczenie, kombinuję z frontem domu, chyba zmienię aranżację

Instagram Ogrodowiska
LyraBea 11:50, 15 maj 2016

Gardenarium napisał(a)
Kasiu, tworzę Ogrodowisko od 6 lat Tyle się napracowałam, efekty widoczne są po ogrodach nie tylko na Ogrodowisku, ludzie niezalogowani też korzystają
Napisałam 500 artykułów) Ciągle rozwijane są oczywiście przy wielkim zaangażowaniu wielu doświadczonych Ogrodowiczan -wątki tematyczne, za co dziękuję

Długie lata byłam właśnie tą "niezalogowaną", która posiłkując się wujkiem google trafiała na skarbnicę wiedzy do Ogrodowiska. Ulubiłam sobie to miejsce w necie, jak swój ogród, którego na dobrą sprawę jeszcze nie ma.
Tak lubię tu do Ciebie Danusiu zaglądać...