Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Donia72 12:11, 15 maj 2016

Danusiu pozdrawiam cieplutkoNadrabiam zaległości
Gardenarium 12:23, 15 maj 2016

LyraBea napisał(a)

Długie lata byłam właśnie tą "niezalogowaną", która posiłkując się wujkiem google trafiała na skarbnicę wiedzy do Ogrodowiska. Ulubiłam sobie to miejsce w necie, jak swój ogród, którego na dobrą sprawę jeszcze nie ma.
Tak lubię tu do Ciebie Danusiu zaglądać...

Wspaniale Beatko, że się odezwałaś Wszędzie spotykam w świecie bywalców, czytelników Ogrodowiska, wielu ukrytych, którzy po cichu kopią w swoich ogrodach i robią zmiany na lepsze

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:25, 15 maj 2016

Jedyne czego żałuję, to tego, że czasu mi nie starcza na odwiedziny u Was Każdy myśli, że go ignoruję, nie robię rewizyt, ale ja nie mogę i nad tym boleję bardzo. Też bym polatała po kominkach

Instagram Ogrodowiska
AnnaCh 12:28, 15 maj 2016

Gardenarium napisał(a)
Wspaniale Beatko, że się odezwałaś Wszędzie spotykam w świecie bywalców, czytelników Ogrodowiska, wielu ukrytych, którzy po cichu kopią w swoich ogrodach i robią zmiany na lepsze
Właśnie czynią zmiany na lepsze Strach pomyśleć jak wyglądałyby tysiące ogrodów w Polsce i nie tylko, gdyby nie ty Danusiu i Ogrodowisko. Tutaj znajdzie się odpowiedź na każdy temat, a jak nie ma, to i tak ktoś pomoże Moje myślenie o moim ogrodzie tez się bardzo zmieniło, a ku przestrodze mam rabatę sprzed Ogrodowiska, na której jest mydło i powidło, wszystkiego po jednym krzaczku, bez ładu i składu Dziękuję bardzo

A rewizytami się nie przejmuj, każdy tu rozumie, że nie masz czasu
Sebek 12:29, 15 maj 2016

Danusiu - a mi ciagle głupio, że nie znajduję czasu na wątki tematyczne... Ale jesteśmy tylko ludźmi i absolutnie nie musisz się usprawiedliwiać - i tak działasz za trzech na forum
Gardenarium 12:30, 15 maj 2016

Witaj Aniu, lecę na obchód ogrodu z aparatem
Leżaczki czekają suche, wyschły po opadach. Pozdrawiam.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:33, 15 maj 2016

Dziękuję stałym, wiernym gościom, którzy niezależnie od tego czy piszę i nich, czy nie. to jednak dobre słowo mi dadzą co jakiś czas.
To potrzebne jak woda.

Sebku, dziękuję i tak, wiele zrobiłeś A ja robię co mogę.

Dlatego dla mojego pokrzepienia wpisujcie się u mnie, niezależnie od tego czy Was odwiedzam czy nie. Jakaś nagroda mi się przyda, chociaż dobre słowo, pocieszenie, aby mieć zapał do pracy.

Najgorszą moją zmorą są ciągle dublowane wątki i spamo-reklamy, z tym mam masę roboty

Instagram Ogrodowiska
AnnaCh 12:36, 15 maj 2016

To Danusiu leć na leżaczek odpocząć, a później po obiadku wpadnę na cudowne zdjęcia
Gardenarium 13:02, 15 maj 2016

Zimno, nie da się usiedzieć, wieje strasznie, aż drzewa szumią.

Zdjęcia są teraz:

Instagram Ogrodowiska
violinek 13:03, 15 maj 2016

Juz czekam z niecierpliwosci na nowe focie - u mnie niestety plaga gasiennic w bukszpanach - wszyscy ssasiedzi maja ten sam problem ...pryskamy , zbieramy ..ale dalej nie wysylamy
Milej niedzieli