Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Sebek 07:45, 10 cze 2016

Ciesze się, że nie mam oczka wodnego czy innego stawu, bo zawsze koszę tak zgrabnie, że pewnie co tydzień bym w nim leżał
Macham mocno
BasiaLT 08:03, 10 cze 2016

Gardenarium napisał(a)
Zawiadamiam z uśmiechem, że dzisiaj podczas koszenia trawnika wpadłam do stawu w ubraniu. Jednak wybrnęłam zgrabnie z tego wypadku

Danusiu damy takie jak ty nie wpadają znienacka do stawu tylko "strategicznie sprawdzają temperaturę wody" Wszystko zgodnie z maksymą "padłaś? powstań, popraw koronę i zasuwaj dalej" Pozdrawiam serdecznie
miskka 09:23, 10 cze 2016

Ten sąsiad to dopiero ma atrakcje - róże, bukszpany i wszystko inne ogrodowe, a do tego Danusia w piżamach z aparatem, Danusia w stawiku, Danusia w czym jeszcze?
Pozdrawiam ciepło!
Bardzo ubolewam, że w sobotę nie będę na spotkaniu... Ale zapewne Danusiu będziesz przejeżdżać koło Płocka
Ewik 10:12, 10 cze 2016

Cudnie,jak zawsze cudnie
sylwia_slomc... 11:35, 10 cze 2016

Wiedziałam kiedy wpaść na ucztę dla oczu Chyba właśnie ten moment najbardziej mi się podoba w Twoim ogrodzie Cudnie kolorowo I zapachy
Gardenarium 11:50, 10 cze 2016

miskka napisał(a)
Ten sąsiad to dopiero ma atrakcje - róże, bukszpany i wszystko inne ogrodowe, a do tego Danusia w piżamach z aparatem, Danusia w stawiku, Danusia w czym jeszcze?
Pozdrawiam ciepło!
Bardzo ubolewam, że w sobotę nie będę na spotkaniu... Ale zapewne Danusiu będziesz przejeżdżać koło Płocka

To nie ten sam sąsiad, ten drugi był akurat pod garażem, bo coś pożyczał
Tamten w ogrodzie mnie nie widzi

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:50, 10 cze 2016

Sebek napisał(a)
Ciesze się, że nie mam oczka wodnego czy innego stawu, bo zawsze koszę tak zgrabnie, że pewnie co tydzień bym w nim leżał
Macham mocno

Dobre, dobre

Instagram Ogrodowiska
Iwk4 13:25, 10 cze 2016

Danusiu, róże masz cudne. Rozkosz dla oczu i ta woń. Aż zazdroszczę pozytywnie
Już zrezygnowałam z pogoni za wami. Róże u mnie w pąkach dopiero. Dwa kwiatki różane mam...
I Nova Zembla była chyba na urlopie. Dopiero zdecydowała się kwitnąć.
Pozdrawiam. I mam nadzieję, że nie rozchorujesz się po przygodzie z wodą.
Pszczelarnia 13:37, 10 cze 2016

Danuś, ale Ty jesteś dobra pływaczka. Co to dla Ciebie kąpiel we własnym stawie skoro Ty Bug przemierzałaś (i tutaj mam masę miłych wspomnień z Twojego wątku).

Mnie się na łyżwach raz zdarzyło w stawie wykąpać i trzeba było szybko się suszyć przed powrotem rodziców z pracy.

malgorzata_s... 14:00, 10 cze 2016

Kosić z butami pełnymi wody?Ogrodniczka z poświęceniemPozdrawiam serdecznie zachwycona różami