Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

elzbieta_b 08:33, 25 wrz 2014

Gratulacje! Danusiu jak to możliwe, że taka młoda kobieta już 40 lat jest ogrodnikiem? Urodziłaś się z łopatką w rączce? Wszystkiego najlepszego na dalsze 40
JulkAd 08:42, 25 wrz 2014

Gardenarium napisał(a)
To nie ślubu, a co innego, 40 lecie ogrodnictwa, zbiegło się z wydaniem książki

Danusiu i cóż można napisać, jak w zasadzie wszystko zostało powiedziane, a właściwie napisane....Gratuluję rocznicy, tak ważnej dla Ciebie i chyba dla wszystkich, którzy Cię otaczają...wielu sukcesów w pracy zawodowej życzę Tobie i Twojej Drużynie, ale też wiele uśmiechu i zadowolenia z codzienności

Faktycznie niesamowicie wyglądasz, wszyscy tak chwalą, ale słusznie....bardzo słusznie...
grazyna 09:41, 25 wrz 2014

Jakbyście siostrami były na tym zdjęciu Śliczne obie, niewinne blondyneczki

Pod wszystkimi gratulacjami podpisuję się;i Kofamy Cię Szefowo
kamasja 12:04, 25 wrz 2014

Sukcesy zawodowe i rodzinne to wszystko maluje się na twarzy. Oczy są przecież zwierciadłem duszy. Dołączm swoje skromne gratulacyjki.
Mille 12:38, 25 wrz 2014

Danusiu, i ja gratuluję 40 rocznicy... urodzin Wyglądasz przepięknie w tej stylizacji.
40-lecia pracy też gratuluję, tylko czego życzyć z tej okazji? Chyba tylko wielu okrągłych jubileuszy, o resztę bez wątpienia zadbasz sama
MarzenaG 13:29, 25 wrz 2014

Danusiu, i ja skromnie się dołączam do wszystkich powyższych życzeń wspaniałego jubileuszu
Mam nadzieję, że kiedyś będę miała zaszczyt spotkać Cię w realu
GRATULACJE

Pozdrawiam MarzenaG
Katkak 13:56, 25 wrz 2014

Danusiu piękny jubileusz . Serdecznie gratuluję. To cudowne gdy praca jest jednocześnie pasją, a gdy do tego jest jeszcze kochająca Rodzina i zdrowie, to czegóż chcieć więcej . Piękne chwile, dla takich chwil się żyje . Jeszcze raz gratuluję i dziękuję, bo dzięki Tobie polskie ogrody pięknieją w oczach . A torty zjawiskowe .
Gocha 14:10, 25 wrz 2014

Danusiu pięknie wyglądasz. Serdecznie gratuluję tak zacnych jubileuszy. I zazdroszczę takiej pasji.Ogrody, które wyszły spod twojej ręki są przepiękne. Kolejnych 40 lat pasji tworzenia ogrodów ku uciesze wielu ludzi życzę. Gorąco pozdrawiam :
boguslaw_r_ 16:31, 25 wrz 2014

Jak to tak tak młoda Danusia i 40 lat ogrodnictwa,
czyżbyś zaczynała w przedszkolu,
serdeczne buziole.
Margarete 16:43, 25 wrz 2014

Szczerze gratuluje tych 40 lat pracy w dziedzinie którą tak bardzo kochasz i która sie tak pasjonujesz Danusiu!
Publikacji w światowych wydawnictwach gratulowałam ci juz na początku twojego III wątku a teraz jeszcze tylko powtórzę, że dumna jestem z twoich osiągnięć, cieszę sie że telewizja i inne media rozpowszechniają tę twoja pasje i te twoje umiejętności tworzenia cudnych ogrodów.

Na przyszłośc życzę zdrowia i przede wszystkim realizacji przyszłych pomysłów, nawet tych najbardziej szalonych !

Cieszę sie przy okazji że i ja z moim małym ogródkiem odnalazłam sie w stworzonej przez ciebie Ogrodowiskowej Rodzinie !