Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 18:48, 25 wrz 2014

Mille napisał(a)
Danusiu, i ja gratuluję 40 rocznicy... urodzin Wyglądasz przepięknie w tej stylizacji.
40-lecia pracy też gratuluję, tylko czego życzyć z tej okazji? Chyba tylko wielu okrągłych jubileuszy, o resztę bez wątpienia zadbasz sama

To nie były moje urodziny, jestem starsza

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:49, 25 wrz 2014

Margarete napisał(a)
Szczerze gratuluje tych 40 lat pracy w dziedzinie którą tak bardzo kochasz i która sie tak pasjonujesz Danusiu!
Publikacji w światowych wydawnictwach gratulowałam ci juz na początku twojego III wątku a teraz jeszcze tylko powtórzę, że dumna jestem z twoich osiągnięć, cieszę sie że telewizja i inne media rozpowszechniają tę twoja pasje i te twoje umiejętności tworzenia cudnych ogrodów.

Na przyszłośc życzę zdrowia i przede wszystkim realizacji przyszłych pomysłów, nawet tych najbardziej szalonych !

Cieszę sie przy okazji że i ja z moim małym ogródkiem odnalazłam sie w stworzonej przez ciebie Ogrodowiskowej Rodzinie !

To nie było 40 lat mojej pracy, a ogrodnictwa, które datuje się od posadzenia pierwszego kaktusa. pracy to ja mam lat 20-cia

Instagram Ogrodowiska
AsiaK_Z 18:50, 25 wrz 2014

Gardenarium napisał(a)

Tulipanowiec żółknie reszta bez zmian, miłorzęby zielone, jesieni nie widać, nic nie przymroziło

Fotki som takie

40 rocznica mojej pasji ogrodniczej czyli ogrodnictwa

Dla przykładu podam, że Alan Titchmarsh w tym roku obchodził 50-cio lecie ogrodnictwa, byłam na jego wystawie z tej okazji w Londynie

A tutaj Witek z bukietem

Danusiu, gratuluję! Torty smakowicie wyglądają
Na ostatnim zdjęciu Rodzinka w komplecie. Wreszcie Grzesiu jest! Pozdrawiam
Gardenarium 18:50, 25 wrz 2014

boguslaw_r_ napisał(a)
Jak to tak tak młoda Danusia i 40 lat ogrodnictwa,
czyżbyś zaczynała w przedszkolu,
serdeczne buziole.

Kochani, jeszcze raz wyjaśniam, 40 lat pasji ogrodniczej, a nie pracy ogrodniczej. W 1974 roku posadziłam pierwszego kaktusa i od tej pory się zaczęło., Ogrody robię od 20 lat, więc byłam już całkiem dorosła , widać nie czytacie co napisałam na początku, ani pracy, ani urodziny, tylko pasji ogrodniczej.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:54, 25 wrz 2014

Sebek napisał(a)
Danusiu - nie będę dużo pisać - to co robisz ma ogromną wagę i ogromnie Cię szanuję za całkowite poświęcenie się swojej pasji Gratuluję - i słusznie dziewczyny zauważyły, że wyglądasz bardzo promiennie

A tort ogrodnika po prostu świetny - choć tego od Magdy Gessler też z chęcią bym spróbował

Od Magdy Gessler był lepszy Mam jeszcze

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:56, 25 wrz 2014

Iwk4 napisał(a)
Danusiu, fotki poogladalam, piękne torciki. A ty cudownie wyglądasz. Gratuluję ograglej rocznicy ogrodnictwa, i rocznicy slubu też. Tyle lat razem się wspieracie, u mnie w pazdzierniku 25 lat będzie ( slubu)
I Maja była na ogrodowym torciku.

Cała ekipa była Jestem weteranką tego programu, wystapiłam w 3 odcinku z ogrodem "Rysowany kreską"

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:58, 25 wrz 2014

mira napisał(a)
Rocznica pasji a nie pracy to wyjątkowa okazja, goście przemili, oprawa stosowna
widać radość i dumę wszystkich

i ja dokładam się do życzeń i gratulacji
wszystkiego najlepszego a na kolejne lata życzę zdrowia i samych wyjątkowych realizacji.

pozdrawiam

Miro dziękuję za wybawienie z kłopotu. Wtedy, 40 lat temu postanowiłam, że zostanę ogrodnikiem, realizacja planów zawodowych odbyła się dużo później a realizacje ogrodowe dopiero w latach 1994.

Instagram Ogrodowiska
popcorn 19:05, 25 wrz 2014

Gratulacje!
Pszczelarnia 19:20, 25 wrz 2014

Bukiet, tort, cudowni ludzie wokół i taki jubileusz. Nie wszystcy tak potrafią świętować swoje pasje, Danusiu! |To jest coś wyjątkowego, jak i Ty jesteś wyjątkowa. Prawie Cię nie poznałam na tych zdjęciach.Bardzo się cieszę.
mira 19:25, 25 wrz 2014

Dla przykładu podam, że Alan Titchmarsh w tym roku obchodził 50-cio lecie ogrodnictwa, byłam na jego wystawie z tej okazji w Londynie

Danusiu ja też czytam ale jak zobaczyłam tę fotkę pomyślałam, że Witek podobny do Alana hehehe tylko przez chwilkę

kto mu te bukiety robi - piękne zawsze

pozdrawiam i miłego week