Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 07:59, 08 sie 2016

kasiek napisał(a)
Nadrobiłam focie i tak myślę że powinnaś mieszkać w domu ze szkła - tak żeby ściany nie zasłaniały widoków na zewnątrz Czasem zastanawiam się czy w domu można mieć tak ładnie jak Ty masz w ogrodzie

A swoją drogą to dzisiaj chciałam Ci podziękować umożliwienie mi bycia 3 lata na Ogrodowisku. Czas który nie da sie streścić w dwóch słowach a zwykłe dziękuje brzmi jakoś bezbarwnie. A mimo wszystko napiszę dziękuję, i w tym słowie zawrę całą moją wdzięczność i szacunek dla Was, którzy niezmordowanie, mimo wielu ciężkich i niewdzięcznych chwil tworzycie to forum. Zawdzięczam wam - a szczególnie Tobie coś więcej niż tylko własny ogród moich marzeń - ale także i możliwość poznania cudownych osób , miejsc i ogrodów.
Mam nadzieję że kiedyś przy okazji znajdziesz czas na przyjazd do Krakowa

Kasiu, bardzo ucieszyły, co ja mówię uszczęśliwiły mnie te słowa, cudownie się czuję, bo to dla mnie bardzo ważne aby czasem ktoś napisał osobiście takie coś, że to co zrobiłam ponad 6 lat temu ma jakiś sens i daje ludziom radość. Ja też dziękuję ogromnie za ten wpis.

Do Krakowa? Bywam czasem choć droga jest dość pechowa, zawsze wlepią nam mandat

Instagram Ogrodowiska
Karabela 08:17, 08 sie 2016

A swoją drogą to dzisiaj chciałam Ci podziękować umożliwienie mi bycia 3 lata na Ogrodowisku. Czas który nie da sie streścić w dwóch słowach a zwykłe dziękuje brzmi jakoś bezbarwnie. A mimo wszystko napiszę dziękuję, i w tym słowie zawrę całą moją wdzięczność i szacunek dla Was, którzy niezmordowanie, mimo wielu ciężkich i niewdzięcznych chwil tworzycie to forum. Zawdzięczam wam - a szczególnie Tobie coś więcej niż tylko własny ogród moich marzeń - ale także i możliwość poznania cudownych osób , miejsc i ogrodów.

Pięknie podsumowane. I ja się podpisuje pod Kasią. I zapraszam serdecznie ale do Wrocławia mamy nową drogę i podróż juz szybka i przyjemna. Ściskam serdecznie
Gardenarium 10:03, 08 sie 2016

Wiem kochana, ostatnio testowałam rekord przejazdu jak jechałam do Irenki.

Instagram Ogrodowiska
Urszulla 11:24, 08 sie 2016

Gardenarium napisał(a)

Stoją na baczność, jak stały..Niepojęte. Ale mam inny problem, gmina chce mi zabrać pół metra hidcotowej i zalać asfaltem.

To problem na większą skalę bo ustanowione przepisy przewidują szerokość dróg z poboczem 8m. A Ci co są ze starych planów zagospodarowania mają ten problem, szczególnie jak przy ruchliwych drogach mieszkają.
Urszulla 11:27, 08 sie 2016

Pod Kasi wpisem też się podpisuję

A wpadłam dziś zapytać o roślinę na stronie głównej. Na zdjęciu z donicą w tle widać roślinę o niebiesko-zielonych liściach- czy to jest jakieś warzywo? czy zdjęcie przekłamuje kolor?
Gardenarium 15:25, 08 sie 2016

To jest kapusta czerwona i tak właśnie wyglądała, jak nawoskowana To na pierwszym planie a w oddali był jarmuż. Takie podłużne liście.

Kapusta i sałata

Jarmuż

Instagram Ogrodowiska
Basilikum 15:42, 08 sie 2016

Piekne

to ile sie teraz jedzie z Warszawy do Wroclawia?

a pod postem kasi tez sie podpisuje, tylko, ze ja tu krocej jestem ach jak zaluje, ze nie zabralam sie wczesniej za ogrod
Gardenarium 16:06, 08 sie 2016

Zapomniałam, ale średnia mi wyszła 180/godz.

Instagram Ogrodowiska
Basilikum 16:12, 08 sie 2016

a mozna tyle w PL?
Gardenarium 16:45, 08 sie 2016

Nie można, ale niedziela była i autostrada pusta prawie.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies