Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Anusia 15:47, 27 sty 2017

Kiedyś wydawało mi się, że jak posadzę rośliny to będą na stałe sobie rosły. Niestety tak nie jest. Minął drugi rok ogrodowej przygody a ja już chcę zmieniać. Ten kawałek jest dla mnie inspiracją. Zdrówka życzę.
16:27, 27 sty 2017
bóle kolana to chyba zmora naszych czasów

kiedys obowiązkowo w zestawie wyjazdowym na narty miałam taka maść
http://iapteka.pl/product-pol-1308-Ortholan-zel-do-masazu-50ml.html

dość skuteczna na bóle....ale od kilku lat regularnie pijam zielone koktajle na bazie szpinaku i jazrmużu ....lub soki głownie szpinak+marchew ...działaja cuda ...bóle ustępują. polecam

dodatkowo nalezy wyrobic sobie nawyk ...i rozciagać miesnie uda ...proste cwiczenie wykonywane codziennie regularnie daje bardzo dobre rezultaty

dodatkowa dla zaawansowanych taki filmik ...polecam jednak posłuchać co ten człowiek mowi ...bo ćwiczeń takich to ja nie robię...choć myślę nad zakupem takiego wałka.
https://www.youtube.com/watch?v=exPmL4UOMz4&t=147s

Basilikum 16:35, 27 sty 2017

Walki sa w decatlonie, bardzo nam rehabilitantka polecala i od razu kupiismy na Allegro tez pewnie sa i w Tchibo niedawno widzialam. Tylko za twardego nie kupuj
katel 00:12, 28 sty 2017

Moje kolana też szwankują , galaretkę wcinam, choć nie lubię ale u mnie najbardziej pomaga nagrzewanie - wieczorami takim żelkiem (w aptece można kupić, do grzania lub chłodzenia) na wyprostowane nogi , przed telewizorem/komputerem lub z książką.
Jana 01:06, 28 sty 2017

piękna metamorfoza ogrodu też jestem pod wrażeniem zaaranżowania przestrzeni skoro Danusiu tniesz wszystko to się nie będę zastanawiać nad tulipanowcem i miłorzębem posadzę i będę cięła, ja też się bałam, że urosną..... życzę zdrowia
Gardenarium 11:23, 28 sty 2017

Coś na rozgrzewkę

Instagram Ogrodowiska
Basilikum 11:26, 28 sty 2017

jeszcze jeszcze jeszcze
Gardenarium 11:32, 28 sty 2017

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:33, 28 sty 2017

Instagram Ogrodowiska
yolka 11:37, 28 sty 2017

Bogdzia napisał(a)
Niestety coraz wiecej osób sie skarży na kolana w tym i ja. Do lekarza czeka sie pól roku a prywatnie chciałam to 5 tygodni mi kazali czekac. Zapisałam sie a w tym czasie kapustą okładałam i pomoglo. Po czterech tygodniach zrezygnowałam z wizyty. Nigdy takich sposobów nie stosowalam ale jak lekarz nie chce przyjac a chodzic nie mozna to posluchałam ludzi ze wsi i obeszło sie bez lekarzaKapusta swietnie ściaga opuchnięcie. Jeszcze masciami smarowałam , ziołowymi neuroterapia i reumoterapia sie nazywają, w aptece do kupienia.Pewnie problem za jakis czas wróci bo juz wczesniej zastrzyki w kolanko dostawałam ale na razie spokój. Teraz zabezpieczam sie jedząc galaretki z golonki , troche tego kleju kosciom dostarczam bo leki były okropne z melatoniną zwierzecego pochodzenia , nie mogłam przełknac.Zdrówka Danusiu i dobrego humoru nieustannie.

Popieram kapustę
Gdzieś wyczytałam, że na choroby dobry doktor, ale i "zamawianie" nie zaszkodzi