Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 10:09, 07 lut 2017

Milka napisał(a)
Rewelacyjna wiadomość, ale jestem jej ciekawa, czy imię już wybrane?

Tak, wymyśliłam - Kreska - bo jest taka szczuplutka, ale podpasę to wtedy będzie "gruba Kreska'

Instagram Ogrodowiska
10:22, 07 lut 2017
Danuś to będzie dla Was wyjątkowy dzień a dla Suni najszczęśliwszy w jej pieskim biednym życiu.Idzie nowy rozdział,jakże cudowny
10:24, 07 lut 2017
Była cudowna Kropka,jedziecie po Kreskę.A jeśli będzie w planach kotek to powinien być Przecinek Kompanija cała
Gardenarium 10:44, 07 lut 2017

AgnieszkaW napisał(a)
Ciekawe, czy Sunia też w kropki? Niezależnie, jaka by była, wiem, że już ją pokochałaś

Nie ma kropek, ale jest biała w przewadze, z czarnym i podpalanym karmelowym. Ma jedwabiste włosy, puszysty ogon wyglądający jak pióropusz. Siedzi na ogonie.. znaczy na ... i macha łapkami .

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:46, 07 lut 2017

Sunię z kropkami to ktoś mi podlinkował, ale maniunia sunia jest chora i nie do adopcji na razie, a taka kropiasta, że cud normalnie.

Instagram Ogrodowiska
Anda 11:18, 07 lut 2017

Cieszę się razem z Wami
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gardenarium 11:36, 07 lut 2017

Ela niedawno do mnie napisała mądrą rzecz. Nowy piesek nie będzie "zamiast", on będzie "znowu". I tego się trzymam. Pamięć o Kropce zawsze będzie wracać, bo jest ciągle żywa w pamiętniku mojego ogrodu, gdy razem ze mną zamiatała i przesadzała kwiaty Ryczę...

Instagram Ogrodowiska
MirellaB 11:46, 07 lut 2017

Ja Bigunię ze schroniska z Bydgoszczy do domu do Poznania trzymałam całą drogę na kolanach. Jak wskoczyła to już nie chciała zejść. Oczywiście ja nie kierowałam.

Danusia czekam na Twojego pieska. Tak to przeżywam jak bym to ja adoptowała
12:15, 07 lut 2017
Gardenarium napisał(a)
Ela niedawno do mnie napisała mądrą rzecz. Nowy piesek nie będzie "zamiast", on będzie "znowu". I tego się trzymam. Pamięć o Kropce zawsze będzie wracać, bo jest ciągle żywa w pamiętniku mojego ogrodu, gdy razem ze mną zamiatała i przesadzała kwiaty Ryczę...

Ja ryczę z tobą, znam to uczucie, trzy lata temu strciłam sunie owczarka, jakoś do tej pory mam łzy w oczach jak o tym myślę. No i się rozmazałam.

Margarete 12:50, 07 lut 2017

Fajnie że podjeliście decyzje, Kreska ma szczęscie że do Was trafi :-0
Pokażesz ja nam ?

A Tobie to jeszcze zdrowia zycze !