Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

adkawi 12:12, 10 maj 2017

No i co ja mam tu napisać ,po prostu pięknie u Ciebie Danusiu.A ta Pani to chyba codziennie lubi się w tym lustrze przeglądać
boguslaw_r_ 14:48, 10 maj 2017

Cieszę się, że nic nie zmarzło u Ciebie, u mnie było -4, udało wczoraj się pookrywać i pochować to co się dało, resztę sprawdzę po przyjeździe do domu, pozdrawiam.

anna_pisalska 20:24, 10 maj 2017

Wielkie dzięki Danusiu za inspirujący artykuł o leśnym ogrodzie. Chciałabym stworzyć taki na mojej górce. Mamy dosyć koszenia Tylko nie wiem, jak się do tego zabrać. Usuwać darń po kawałku i sadzić rośliny? Czy trawa mi ich nie zagłuszy? I tak z roku na rok, aż dojdę na szczyt?
Gardenarium 22:33, 10 maj 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Trójlisty czarowne. Moje 2 trójlisty podmarzły. Dama z lustrem robi wrażenie. Jest też stoliczek w trawach z 2 krzesłami. Zaskakująco jak zawsze. Inspirująco i pięknie. Ale to wiesz.

Ewciu, nie uwierzysz - nie okryty ma się dobrze. Było -2.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:34, 10 maj 2017

Joku napisał(a)

Przepiękne zestawienie, pasujące do leśnego ogrodu z ostatniego twojego artykułu. Jak się sprawuje ta paproć, masz ją już chyba kolejny sezon. Czy wymieniasz?

Nie wymieniam, rosną nawet w głębokim cieniu i suszy. Dolewam bo mi szkoda.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:35, 10 maj 2017

anna_pisalska napisał(a)
Wielkie dzięki Danusiu za inspirujący artykuł o leśnym ogrodzie. Chciałabym stworzyć taki na mojej górce. Mamy dosyć koszenia Tylko nie wiem, jak się do tego zabrać. Usuwać darń po kawałku i sadzić rośliny? Czy trawa mi ich nie zagłuszy? I tak z roku na rok, aż dojdę na szczyt?

Odwracać darń, pociapać szpadlem, niech się rozkłada. Dosypywać próchnicy liściowej i sadzić. Kawałek po kawałku.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:35, 10 maj 2017

adkawi napisał(a)
No i co ja mam tu napisać ,po prostu pięknie u Ciebie Danusiu.A ta Pani to chyba codziennie lubi się w tym lustrze przeglądać

Ona plecy swoje ogląda

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:36, 10 maj 2017

Konieczki napisał(a)
Danusiu Twoj ogrod to wisienka na torcie. Uwielbiam w nim wszytko
Ps. A jak sie skonczyla przygoda z wisniami na przedplociu sa dalej czy masz co innego?

Mam cały czas te same. Są już okazałe.

Instagram Ogrodowiska
ana_art 22:38, 10 maj 2017

Pięknie....
22:42, 10 maj 2017
Jak bardzo twój ogród jest wyjątkowy, za każdym razem, kiedy go oglądam, czuję się jak w bajkowym świecie, wszystko takie idealne, bez skazy.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies