Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Olili 12:27, 12 paź 2014

Kurczę a ja nie zaspałam, a po prostu chwilę nie zaglądałam do tego wątku i co? Nie wiedziałam,,że będzie emisja tego ogrodu, cóż przyczaję powtórkę .
A skoro już tu oficjalnie jestem to gratuluję Danusiu Twoich osiągnięć, Twojego wspaniałego zmysłu Projektantki przez duże P.
Od baaarzdo dawna wzdycham do wielu z Twoich realizacji.
Pozdrawiam
MiraR 12:32, 12 paź 2014

Ufff...nie zaspałam (chociaż raz) i obejrzałam z zapartym tchem
Ale jak Danusiu mąż zaprezentował sprzęt do nawozu to oczy zrobiłam Czy taka maszyna była przez Was robiona czy kupiona gotowa? Bardzo pomocna w dużych ogrodach A nazwałam ją sobie..agregat nawozowy
Miłego dnia
Ozz 13:07, 12 paź 2014

Online tego odcinka jeszcze nie ma... ech wystawiają cierpliwość na próbę
Gardenarium 13:19, 12 paź 2014

Agregat nawozowy to autorski pomysł Witka i jego wykonanie Pomysłowy Dobromir.

Instagram Ogrodowiska
Olili 13:22, 12 paź 2014

Danusiu ,jeśli się krzątasz na forum ,to zajrzyj do pojedyńczych pytań w projektowaniu,z góry dziękuję i będę zaszczycona.
Olili 13:25, 12 paź 2014

Teraz pomyślałam,że może nie na miejscu ten poprzedni wpis- jakiegoś ośmielenia doznałam zbytniego ,to przez nieprzespane noce z powodu tych wszystkich pięknych ogrodów,które tu oglądam..Proszę o usunięcie go.
beata_kulesza 13:48, 12 paź 2014

Witam się niedzielnie, programu jeszcze nie oglądałam ale czytając wpisy na pewno jest zjawiskowy. Na szczęście nic nie straciłam bo wszystkie odcinki Maja w ogrodzie sobie nagrywam. Pozdrawiam
MiraR 15:18, 12 paź 2014

Gardenarium napisał(a)
Agregat nawozowy to autprski pomysł Witka i jego wykonanie Pomysłowy Dobromir.

To faktycznie Pomysłowy Dobromir,od razu ten sprzęt rzucił mi się w oczy
Malgosik 15:30, 12 paź 2014

No ja mam od rana przed oczami te kompozycję z ogrodu bez trawnika. Muszę jeszcze raz obejrzeć program. Chętnie obejrzałabym realizacje od podstaw, ale pewnie nie ma...
Mathildis 16:00, 12 paź 2014

Gardenarium napisał(a)
(...)
Dzisiaj miałam ucztę karmelową pod grujecznikiem

śliczny ten grujecznik szczególnie tak ładnie wybarwiony. Danusiu czy mogłabyś polecić jakieś drzewo które przez cały sezon dałoby właśnie taki żółty kolor?
Konkretnie chodziłoby mi w to miejsce (ostatni post)