Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

hanka_andrus 22:38, 23 sie 2017

Wow! Lubię taki zestaw! I mnie te kolory pasują!
Gintura 08:50, 24 sie 2017

Cudne
GorAna 09:09, 24 sie 2017

Kolory zdecydowanie, jak dla mnie, bardzo interesujące
Muszę mieć w przyszłym roku fioletowy jarmuż.
Pozdrawiam Danusiu
sylwia_slomc... 18:35, 24 sie 2017

Danusiu niezmiernie miło było Was poznać. Przed kamerą nie widać tak tego ciepła , którym emanujesz. Jesteście przesympatyczni i tacy prawdziwi, o bogatych serduchach i otwarci na ludzi. Nigdy nie pomyślałabym , że będzie mi dane poznać Was osobiście i bardzo się cieszę, że miałam taką możliwość. Ściskam raz jeszcze i daj znać jak dojedziecie
AgnieszkaW 20:21, 24 sie 2017

Danusiu, bardzo dziękujemy za to niespodziewane, ale jakże miłe dla nas spotkanie w naszym i Kasi ogrodzie. Jesteście - Ty i Witek - wspaniałymi ludźmi
sylwia_slomc... 23:15, 24 sie 2017

Danuś Ty masz o niebo ładniejsze ujęcia więc ja tylko na pamiątkę zostawię , żeby Ci nie zaśmiecać

Gardenarium 08:36, 25 sie 2017

Jak fajnie było Kochani- dziękuję za niespodziankę w postaci większej ekipy powitalnej i oczywiście za miłe rozmowy. To tak napędza do działania
Zaraz wgram zdjęcia, więc zobaczę jak upamiętniłam spotkanie

Kasiu - Gospodyni miła. Dziękuję jeszcze raz
Aga - też dziękuję za możliwośc oglądania Waszego ogrodu

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 17:18, 25 sie 2017

Gardenarium napisał(a)
Sylwię kiedyś odwiedzę, oczywiście jak będzie okazja.

Danusiu okazja okazją na pewno się znajdzie Oczywiście zapraszamy Was do Szmaragdowej na ranczo już wczoraj zaprosiłam , ale chyba nie słyszałaś bo gadaliśmy jak najęci
U nas najpiękniej początkiem czerwca jak kwitną naparstnice, ale termin zawsze można dowolnie ustalić
Ten sezon był kiepski dla nas czasowo- remontowo , a dla roślin pogodowo. Taki trudny rok po prostu.
Może uda mi się przed Waszą wizytą przerobić w podwórku ten przybytek co mi sen z powiek spędza....inspiracja jest domek na narzędzia z Twojego artykułu Już nie będzie szpecił na środku podwórka - będzie jego dekoracją i zaskoczeniem co jest w środku
A wczoraj naprawdę było rewelacyjnie
kasiek 20:42, 25 sie 2017

Gardenarium napisał(a)
Jak fajnie było Kochani- dziękuję za niespodziankę w postaci większej ekipy powitalnej i oczywiście za miłe rozmowy. To tak napędza do działania
Zaraz wgram zdjęcia, więc zobaczę jak upamiętniłam spotkanie

Kasiu - Gospodyni miła. Dziękuję jeszcze raz
Aga - też dziękuję za możliwośc oglądania Waszego ogrodu

Nawet nie wiesz jak ja się cieszę że tak to fajnie wyszło Bardzo chciałam zrobic Ci niespodziankę i zaskoczyć że będzie nieco inaczej niż poprzednim razaem i widzę że mi sie udało
Gościć Was z Wiciem to prawdziwa przyjemność bo jesteście niesamowitymi, życzliwymi i mega pracowitymi ludźmi. Do tego spełniacie pewnego rodzaju misję łącząc ludzi i dając im natchnienie by każdego dnia zmieniali swoje ogrody tak jak im w duszy gra.. Za to wielkie dzięki, mnie pomogliście bardzo Dziś robiłam ogród czerwony - jutro wstawie foty bo skończyłam o zmroku Za to wkleiłam u siebie akwarium
abiko 21:33, 25 sie 2017

A ja strasznie żaluję ze nie mogłam dołączyć do ekipy powitalnej, ale tak wyszło.. Świetne spotkanie Kasia lubię robić niespodzianki. I pędzę zobaczyć zdjęcia u dziewczyn